ALAPLI HABERLERİ

MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI AHMET UYSAL

7 Ekim 2012
2.218 kez görüntülendi

MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI AHMET UYSAL

Alaplı Muhtarlar Derneği  Başkanlığına Kılçak Muhtarı Ahmet Uysal seçildi

Alaplı Muhtarlar Derneğinin Olağan kongresi Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda( Eski Tansaüstü)  yapıldı.

Başkan Rahmi Yapar yeniden aday olmadı.   Divan Başkanlığını Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu’nun yaptığı kongreye AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu,  Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Emre Balci,  AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, il genel meclis üyeleri Ayhan Akman ,Temel Uslu ve muhtarlar katıldı. Diğer partilerden ve sivil toplum örgütlerinden kongreye katılım olmadı.

Zonguldak Milletvekili Ercan Candan kongrede kısa bir konuşma yaptı.Kongreden ayrıldı. Kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Eski başkan A.Doğancılar Köyü muhtarı Rahmi Yapar veda konuşması yaptı. konuşmasında muhtarlar derneği olarak yaptıkarın ve yapmak istediklerini anlattı. Muhtarların bu dönemde şanslı olduklarını seçilen arkadaşın  Ak parti yönetiminde olduğu için işleri  siyasi yolardan yapabileceğini bize bu konuda söz verirse biz her zaman onun yanındayız.Ben Ahmet Uysal’a ve yönetime seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum.Muhtar arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum.

Kongrede seçim  öncesinde bir konuşma yapan muhtar Ahmet Uysal, kongrenin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, şöyle dedi: “Kongremizin öncelikle hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.  Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah güzel bir kongreyi ifa edeceğiz. Bizden önceki konuşmacı olan arkadaşlarımız muhtarlarımızın dertlerini, sorunlarını,  çektikleri sıkıntıları  anlatmaya çalıştılar. Evet, sıkıntılarımız mevcuttur. İşte onların çözüm yeri de demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olan derneklerin seçimleridir. Bu noktada taze bir kana ihtiyaç vardır diye düşündükleri için muhtarlarımız yeni bir çalışma, yeni bir fikir ve sinerji ile tüm muhtarların çektikleri sıkıntıların kökten çözümü dersek yanlış söylemiş oluruz, çözümü noktasında hareket etmesinde yarar var diye düşünüyorum. İşte bu noktada Alaplı’nın 3 tane il genel meclis üyesi var. Bu il genel meclis üyelerimiz kendi dönemleri içerisinde ellerinden geldiğince ile  ayrılan ödenekler doğrultusunda katkı sağlamaya çalışmışlardır. Ben huzurunuzda il genel meclisi üyelerimize köylere vermiş oldukları hizmetten dolayı teşekkür ediyorum.  Şu anda il genel meclis üyesi daimi encümeni Temel Uslu arkadaşımız var.  Oda arkadaşlarımızın verdiği hizmetlerin üzerine daha fazla koymaya çalışıyor. Bizler dernek olarak ne yapacağız muhtarların bir çatı altında toplandığı, dertlerinin konuşulduğu toplantıları hep beraber yapacağız inşallah, gerekiyorsa piknikler yapacağız.

Birlik ve beraberlik olduktan sonra inanın çözülemeyecek bir sorun yok, en büyük korkum muhalefet olacak ama sağlıklı muhalefet olacak, bize yol gösterecek muhalefet olacak, bizi küstüren bir muhalefet olursa başarılı olmamız mümkün değil,

Ben bu konuda geçmiş dönemde olan mahallesi, köyü için, beldesi için hizmet vermeye çalışan bu uğurda gecesini gündüzüne katmış ailesinden uzak kalan ve ebediyete intikal etmiş tüm muhtarlarımıza Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun. Kongremiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun “

Konuşmaların ardından açık oylama ile yapılan seçimlerde başkanlığa Ahmet Uysal seçildi.

Alaplı Muhtarlar Derneği yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşuyor.

1.  Ahmet Uysal           Kılçak köyü Muhtarı

2. Ali Haydar Özmen Yeşilyurt Köyü Muhtarı

3.  Ahmet Akgül          Çay köyü Muhtarı

4. Recep Korkut          İsafakıllı Köyü  Muhtarı

5. Tahsin Uslu              Kocaali köyü Muhtarı

Denetim Kurulu

1. Nizamettin Bozkurt  Sabırlı köyü muhtarı

2.Mehmet Özdemir      Yedigelli Köyü Muhtarı

3.Şeref  Yılmaz             Demirciler köyü Muhtarı




ALBUM ADI ALAPLI MUHTARLAR DERNEĞİ KONGRESİ, Fotograf Mustafa Kanca on 10/07/2012 (81 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI AHMET UYSAL Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz