ALAPLI HABERLERİ

MUHTARLAR DERNEĞİ İFTAR VERDİ

27 Haziran 2016
831 kez görüntülendi

MUHTARLAR DERNEĞİ İFTAR VERDİ

Alaplı Muhtarlar Derneği tarafından Geleneksel İftar yemeği programı düzenlendi. İftar programına protokol ve davetliler yoğun ilgi gösterilirken,  organize edilen iftar yemeğinde sergilenen birlik ve beraberlik herkesim tarafından takdirle karşılandı.

Alaplı aile çay bahçesinde gerçekleştiren iftar yemeğine AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Emre Balci daire amirleri ile gazi ve şehit aileleri ile muhtarlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal yaşanan terör hadiselerine dikkat çekerek şunları söyledi: “Demokrasinin birinci basamağı muhtarlardır. Devlet ve vatandaş arasında gûven köprüsüdür mübarek Ramazan günün akşamında sizleri köylerimizdeki genel sorunlarımızı değinerek sıkmak istemiyorum Ankara’da milletvekillerimizin ziyaret edip genel sorunlarımız ile ilgili dosyalarımızı kendilerine vermiştik bu zamana kadar yapılan hizmetler için şahsım ve muhtarlar adına emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Projelerin mevcut olan ve ihalesi gerçekleştirecek olan yatırımlara hizmetlere her zaman olduğu gibi bundan sonra da destek vereceğiz”
AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar yaptıkları konuşmalarında, muhtarların her zaman yanında olduklarını söyledi. Muhtarların özlük haklarını biraz olsun iyileştirme yaptıklarını, ama bunun yeterli olmadığını daha çok iyileştirme yapacaklarının sözünü verdiklerini ifade ettiler. Muhtara bir telefon kadar yakın olduklarını ifade eden milletvekilleri bölgenin ve köylerin kalkınmaları için ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini belirttiler.
Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar’da yaptığı konuşmasında, “Muhtarlarımızla, Şehit ve gazi aileleriyle bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Onlar bizim olmazsa olmazlarımız. Terör olaylarından dolayı şehit olan vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Yaralanan evlatlarımıza tüm kalbi duygularımızla geçmiş olsun diyoruz” dedi.
Konuşmaların sonunda şark görevleri için tayinleri çıkan başta Alaplı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Emre Balci, astsubay ve uzman çavuşlara Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ve Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu odalarını temsilen plaket ve onur belgeleri takdim ederlerken duygulu anlar yaşandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz