ALAPLI HABERLERİ

MUHTARLAR KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ

11 Ekim 2012
794 kez görüntülendi

MUHTARLAR KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ

Alaplı  Muhtarlar Derneği Başkanlığına  seçilen Ahmet Uysal , yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri protokol üyelerine makamlarında ziyaret gerçekleştirdi. 


Bir gün önce İlçe Jandarma ve Emniyet müdürlüğünü ziyaret eden dernek yöneticileri   sırasıyla Alaplı  Belediye Başkanı vekili Sefa Çakır ,Kaymakam Yıldıray Malğaç ve Hükümet Konağında bulunan daire amirlerini  makamlarında ziyaret eden dernek başkanı Ahmet Uysal , yeni dönemde yöneticilerle el ele vererek Alaplı’yıı daha güzel noktalara getirmek için yapılacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini kaydetti.
Tanışma ziyaretlerinin Simav açısından son derece olumlu geçtiğine vurgu yapan dernek başkanı Uysal l, “Yeni dönemde dernek olarak yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve  köy ve mahalle muhtarımız olarak yerel yöneticilerimize her türlü desteği sağlayacağız. Alaplı’nın gelişip güzelleşmesi için yapılacak çalışmalarda bizlerde gönüllü olarak yer alacağız. ” dedi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ta Sivil Toplum örgütlerimiz sosyal hayatımızda çok önemli yer tutmaktadır. Yeni seçilen Alaplı Muhtarlar Derneği yönetim  ve denetim kurulundaki muhtarlarımıza başarılar diliyorum dedi

ALBUM ADI MUHTARLAR DERNEĞİ Protokol Ziyaretlerri, Fotograf Mustafa Kanca on 10/11/2012 (24 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


MUHTARLAR KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz