ALAPLI HABERLERİ

MUHTARLIĞI KAZANAN AMCASINA SÜRPRİZ YAPTI

4 Nisan 2014
1.001 kez görüntülendi

MUHTARLIĞI KAZANAN AMCASINA SÜRPRİZ YAPTI

Alaplı‘da TIR şoförlüğü yapan Murat Kılıç, muhtarlık seçimini kazanan amcasının fotoğraflarını aracına asarak, gittiği her yerde sevincini paylaşıyor.

Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, amcası Şükrü Kılıç’ın, Ereğli’ye bağlı Kıyıcak Mahallesi’nde yeniden muhtar seçildiğini belirtti.

Amcasına sürpriz yapmak için tırını, gelin arabası gibi süslediğini ve amcasının fotoğraflarını aracına astığını anlatan Kılıç, “Tırı gören amcam çok şaşırdı ve duygulandı” dedi.

Kılıç, amcasının yeniden seçilmesine çok sevindiğini ifade ederek, “Amcam, üçüncü dönemi için muhtar adayı olduktan sonra kazanırsa ‘kendi kullandığım tırı gelin arabası gibi süsleyerek Türkiye’yi dolaşacağımı’ söyledim. 30 Mart’ta amcam seçimleri kazanarak yeniden muhtar oldu. Ben de süslediğim tırla amcama sürpriz yaptım. Süslediğim aracımla üç günde İzmit, Düzce, İstanbul ve Bolu’da dolaştım. Mal almak için Ereğli’ye geri döndüm. Gittiğim her yerde aracı süslü görenler, önce şaşırıyor, sonra sebebini soruyorlar. Gelin arabası gibi süslediğim ve amcamın fotoğraflarının asılı olduğu tırımla 1 ay daha Türkiye’yi dolaşmaya devam edeceğim” diye konuştu.
Kıyıcak Mahallesi muhtarı seçilen Şükrü Kılıç ise yeğeninin kendisine yaptığı sürprize şaşırdığını belirterek, “Kendi tırını gelin arabası gibi süslemiş. Benim fotoğraflarımı da yapıştırmış. Bana sürpriz oldu” dedi.

kılıçlarrr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz