ALAPLI HABERLERİ

MURAT CAN’I ZİYARET ETTİLER

2 Aralık 2012
788 kez görüntülendi

MURAT CAN’I ZİYARET ETTİLER
Alaplı ÇPL müdürü Murat Can’ı evinde ziyaret ettiler
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran ve Kaymakam Adayı Barbaros Akbulak, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Alaplı Çok Programlı Lisesi Müdürü Murat Can’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini sundular.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ve Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ile beraberindekiler, talihsiz bir trafik kazası geçiren Murat Can’ıın bir an önce sağlığına kavuşmasını ve görevinin başına dönmesini dilediler. Alaplı ÇPL Müdürü Murat Can’ın, ilçenin en kıdemli öğretmenlerinden biri olduğunu da hatırlatan Kaymakam Malğaç, Belediye Başkanı Çimenoğlu ve beraberindekiler, “ Yeniden sağlığınıza kavuşmanız için dualarımız sizinle. İnşallah, sağlığınıza kavuşacaksınız ve yeniden aramızda olacaksınız. “ dediler.
Alaplı ÇPL Müdürü Murat Can da, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, teşekkür etti. Moralinin iyi olduğunu, gerek öğrencilerinin, gerekse eğitimcilerin kendisini sık sık ziyaret ederek yalnız bırakmadıklarını belirten Öğretmen  Murat Can, “Sizlerin desteği ve dualarıyla inşallah sağlığıma kavuşacağım. Herkese teşekkür ediyorum. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz