ALAPLI HABERLERİ

MURAT CAN’I ZİYARET ETTİLER

25 Kasım 2012
857 kez görüntülendi

MURAT CAN’I ZİYARET ETTİLER

Alaplı Çok Programlı Lisesi müdürü Murat Can’ı öğretmenler gününde evinde ziyaret ettiler.

Uzun yıllar Ereğli ve Alaplı’da görev yapan ve son olarak Alaplı Çok Programlı Lisesi’nde müdürlük görevinde bulunan Murat Can, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile Eylül ayından bu yana tedavi görüyor. Tedavi sürecinde olduğu dönemde okula da gidemeyen Murat Can’ı, 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle  bir grup öğretmen  arkadaşı  sürpriz bir ziyarette bulundu.

Murat Can’ı Anadolu lisesi müdürü Cevat Çevik, Merkez İlköğretim okulu öğretmenleri  Hasan Kalender ve  Hasan Kılıç ile emekli öğretmen Mustafa Kanca ziyaret etti.

Evinde eşiyle birlikte öğretmenleri karşılayan Murat  Can’ın   mutluluğu gözlerinden okunurken, yapılan ziyaretten dolayı son derece mutu olduğunu söyledi. Meslektaşlarıyla uzun uzun sohbet eden Can, Malatya’ya giderken kaza gecirdiklerini kalça kemiğinin kırıldığını  yavaş yavaş yürümeye  başladığını söyledi.  En kısa sürede okula, görevine dönmeyi beklediğini ifade etti.

Yapılan ziyarete ilişkin  Anadolu lisesi müdürü  Cevat Çevik “24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle Murat Hocamızı evinde ziyaret edelim dedik.   Murat hocamız biraz rahatsızdı, ama şimdi iyileştiğini görüyoruz.  Bizim içinde öğretmenler gününde armağan olarak onu iyi görmek mutlu etti.Murat hocamız uzun yıllardan beri Türk Milli Eğitimine hizmet ediyor. Alaplı’da de uzun süredir görev yapıyor.  Murat Hocamıza acil şifalar diliyorum. Kısa bir süre içinde tekrar aramızda görmek isityoruz. dedi

ALBUM ADI MURAT CAN’A ZİYARET, Fotograf Mustafa Kanca on 11/25/2012 (4 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

  1. Mevlür GÜNESEN dedi ki:

    Murad hocama buradan selam ve sevgilerimi yolluyorum. Rabbim şifalar versin. İnşallah iyiyleşip öğrencilerine okuluna dönüp hizmetine devam etmesi dileklerimle. Alaplı ya selamlar. sevgiler.

Yorum Yaz