ALAPLI HABERLERİ

MURAT CAN’IN CENAZESİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

10 Mart 2013
1.402 kez görüntülendi

MURAT CAN’IN CENAZESİNE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Alaplı Çok Programlı Lisesi Müdürü Murat Can’ı, son yolculuğuna  yüzlerce öğrencisi  uğurladı.

4 yıldır kanser tedavisin gören  bugün sabah saatlerinde saatlerinde evinde rahatsızlaşarak vefat eden Alaplı Çok programlı lisesi Müdürü Murat Can, Alaplı Yeşilyurt köyünde toprağa verildi.

İzmit’teki evinden  Alaplı Devlet Hastanesine getirilen Can’ın cenazesi  burada yıkanarak Yeni Sitelerdeki evinin önüne götürüldü. Burada komşularından helallik alınarak  ikindi namazından önce Merkez Camii önüne getirildi

Alaplı Merkez Camisinde İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş, tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Yeşilyurt köyüne  götürüldü.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Alaplının sevdiği, değer verdiği bir insanı kaybetmek dolayı üzüntü duyduğunu söyledi.

“Can, ilçemizde uzun yıllardır çeşitli okullarda hem öğretmenlik, hem de müdürlük yaptı. Amansız bir hastalığa yakalanmıştı. Geçen yıl sağlık durumu iyiydi. Tekrar Çok Programlı Okulunda Müdürlüğe başlamıştı. Ancak son birkaç aydır tekrar rahatsızlandı.Bugünde onu son yolculuğuna uğurluyoruz. Alaplı çok önemli bir insanını kaybetti” diye konuştu.

Cenazeye, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malağaç, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Eski Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş, Aşır Durgun, Ereğli ve Alaplı  imam hatip okulundan öğrencileri ve çok sayıda seveni katıldı

Yeşilyurt köyündeki evinin önüne götürülen cenaze burada da Yasin ve Kuran okunarak helallik alındı. Yeşilyurt camii önüne götürülerek yüzlerce kişi cenaze namazı kıldı.

Aile mezarlığına defin edilen Can’ı öğrencileri ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz