ALAPLI HABERLERİ

MÜSİAD BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

13 Haziran 2013
650 kez görüntülendi

MÜSİAD BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Kdz. Ereğli Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bu sene 17. si düzenlenen Geleneksel MÜSİAD Eğitim Başarı Ödülleri törenle sahiplerini buldu.

Ereğli ve Alaplı ilçelerinde lise ve dengi 33 okulu ilk 3 derece ile bitiren 93 öğrenciye, ulusal ve uluslararası ödül alan 19 okula düzenlenen tören ile ödülleri verildi.

Büyük Anadolu Otel’deki törende açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, başarı ödülleri törenlerinin her sene daha da büyüdüğünü ve bundan dolayı da büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ise konuşmasında MÜSİAD Ereğli Şubesi’nin bugüne kadar bin 31 öğrenciye ödüllendirdiğini söyledi. Olpak “İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet buraya, Ereğli’ye 8 çınar dikmiş. Tarihe sahip çıkmakla beraber çocuklarımıza da sahip çıkmalıyız” dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın konuşmasının ardından sırasıyla Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Alaplı Belediye Başkanı Doktor Nevzat Çimenoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız birer konuşma yaparak başarı elde eden öğrencileri kutladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Ereğli ve Alaplı’da 2012-2013 eğitim öğretim yılında ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren okul yöneticilerine başarı plaketleri verildi. Ayrıca eğitim gönüllüleri İbrahim İzmirlioğlu Zühal Yılmaz ve Nurdan Oğuz’a da birer teşekkür plaketi verildi. Tören MÜSİAD Başarı Ödülü kazanan 93 öğrencinin ödüllendirilmesiyle son buldu.

Törene MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Gülüç Belediye Başkanı Aydun Güngör, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Ali Azar, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Rıfkı Henden, öğrenciler öğretmenler ve davetliler katıldı.

ALBUM ADI MÜSİAD EREĞLİ ŞUBESİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ, Fotograf Mustafa Kanca on 6/13/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz