ALAPLI HABERLERİ

MÜSİAD GENEL KURULU YAPILDI

28 Nisan 2015
708 kez görüntülendi

MÜSİAD GENEL KURULU YAPILDI

MÜSİAD 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 25 Nisan 2015 Cumartesi günü İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. MÜSİAD Kdz.Ereğli  Şube Başkanı İbrahim SEZER genel kurul hakkında bilgiler verirken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı Genel Kurul programında 2014 yılı faaliyetlerine göre MÜSİAD’ın en başarılı şubesi seçilmeleri nedeniyle plaket aldıklarını da belirtti.

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), 23. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 25 Nisan 2015 Cumartesi günü İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

MÜSİAD’ın 2015-2017 yılları arasında yönetim kurulunu oluşturacak üyelerin belirlendiği Genel Kurul programı, T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bakanlar, siyasi partilerin genel başkanları, valiler, milletvekilleri, bürokratlar, akademisyenler, belediye başkanları, oda ve borsa başkanları, basın mensupları ve seçkin misafirlerin yanı sıra, dış ülke misyonları ile MÜSİAD ve Gençlik Kurulu üyelerinden oluşan yaklaşık 4.000 kişilik seçkin bir katılımla gerçekleştirildi.

MÜSİAD Kdz.Ereğli üyelerinden de 35 kişinin katılım sağladığı Genel Kurul programı hakkında bilgiler veren Şube Başkanı İbrahim Sezer, şunları söyledi;

” Derneğimizin 23. Olağan Genel Kurul Toplantısını büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılım sağladığı programımızda, derneğimizin mevcut Genel Başkanı Sayın Nail Olpak güven tazeledi ve Genel Kurulda 2015-2017 yılları arasındaki Yönetim Kurulunu oluşturacak isimler belirlendi.

Genel Kurul sonuçlarımızın derneğimiz ve bölgemiz adına hayırlar getirmesini temenni ederken, MÜSİAD olarak, gerek ulusalda gerekse yerelde üyelerimizden ve kamuoyundan almış olduğumuz güçle, kararlı ve gelişimi hedefleyen görev anlayışı doğrultusunda bir Sivil Toplum Kuruluşu olma bilinci ile hareket ederek vizyon ve misyonumuz doğrultusunda bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da toplumun çıkarlarını gözeterek görüş, düşünce ve önerilerimizi kamuoyuna aktarma noktasında ki hassasiyetlerimizi devam ettireceğiz.

müsiad

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz