ALAPLI HABERLERİ

MÜSİAD HEYETİNDEN AK PARTİ’E ZİYARET

15 Mayıs 2013
532 kez görüntülendi

MÜSİAD HEYETİNDEN AK PARTİ’E ZİYARET

 

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şube başkanı İbrahim Sezer ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şube başkanı İbrahim Sezer , ziyaretlerinin amacının iade-i ziyaret kapsamında olduğunu belirterek, “Güzel bir mekana taşınmışsınız. Yeni ilçe binanızın hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah diğer hizmetlerinize de yansır bu güzellikler. Ereğli’deki ekonomik yatırım ve çalışmalar başta organize sanayi olmak üzere belli bir yere gelmiştir. Biraz daha mücadele etmek gerekmektedir” dedi.

 

MÜSİAD heyetini ağırlayan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli’nin ekonomik olarak dibi gördüğünü belirterek; “MÜSİAD bizim için de Ereğli için de önemli bir dernek. Türkiye’de yurt içinde ve dışında ticaret yapan aynı fotoğrafa aynı gözle bakabildiğimiz bir dernek. Ereğli adına her projede beraber yürüyeceğimiz bir yapı. Üzerimize düşen ölçülerde Ereğli’ye hizmet etmeyi düşünüyoruz. Ereğli’deki işsizlik sorununun çözümünde MÜSİAD’dan çok şeyler bekliyoruz.  Organize Sanayiyi iyi çalıştırmamız lazım. Şu an orada yeni yatırım yapanlar var. Dışardan gelecekler var. Geniş bir alan. Burayı teşvik edici yaklaşımları göstermeliyiz. Otomotiv olur, Erdemir sacına işletmeler olur gelişebilir. Ereğli’de işçilik pahalı değil. Bu anlamda popüler olabilir. 400-500 kişi istihdam edilebilir. Liman ve benzeri sıkıntılar oturulur bir masada görüşülür. Ortaklaştırılacak raporlarla bakanlıklara başbakanlığa ne sunulacaksa sunarız. Ereğli dibi görmüştür ve artık yükselecektir” dedi.

 

MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer, Çakır’a MÜSİAD’ın faaliyetlerinden oluşan yayınları takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz