ALAPLI HABERLERİ

MUSTAFA YAVUZ GÜVEN TAZELEDİ

3 Aralık 2017
756 kez görüntülendi

MUSTAFA YAVUZ GÜVEN TAZELEDİ

Ak Parti Alaplı İlçe Kongresi bugün yapıldı. 6. Olağan kongresine tek liste ile gidilirken, kongrede mevcut Başkan Mustafa Yavuz güven tazeledi.


Kongreye Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, eski milletvekilleri, il ve ilçelerin parti yöneticileri katıldı.

AK Parti Alaplı 6. Olağan İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına Mustafa Yavuz seçildi. 418 delegeden 290’nın katıldığı kongrede 4 zarf ve 3 oy geçersiz sayılırken 283 delegenin oyunu alan Mustafa Yavuz yeniden başkanlığa seçildi.
Alaplı Belediyesi Kültür salonu’nda düzenlenen kongrede konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak çok önemli günlerden geçtiklerini söyledi.
Şuanda ABD’de kurulmuş bir tiyatro mahkemesi olduğunu ifade eden Çaturoğlu, “Orada yargılanan Rıza Sarraf değil, orada yargılanan Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı’da değil, oradaki dava ABD, Türkiye davasına dönüşecek. Orada yargılanmak istenen Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanı reisimiz Recep Tayyip Erdoğandır. Onun Cumhurbaşkanlığında bu ülkeyi ele geçiremedikleri ve bu ülkenin kaderine ipotek koyamadıkları için.” diye konuştu.
YAVUZ, ” 2019 YILINDA BELEDİYEYİ GERİ ALACAĞIZ”
AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, “2014 yılında kaybettiğimiz Alaplı Belediyesini 2019 yılında geri alacağız” dedi
AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı ilçe Teşkilatının 6. Olağan Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşma da yeniden göreve seçilmesinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’inde katıldığı kongrede Başkan Nuri Tekin’e de atıfta bulunan Yavuz,” Belediye Başkanımız Nuri Tekin de burada kendisi kusurumuza bakmasın 2014 yılında kaybettiğimiz belediyeyi 2019 yılında inşallah geri alacağız” dedi.
Tek aday ile gidilen kongrede Yavuz, AK Parti Alaplı ilçe Başkanlığına seçildi. Kongreye, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar,İl Başkanı Zeki Tosun, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçe ve Belde teşkilat başkanları ve partililer katıldı.

yavuz

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz