ALAPLI HABERLERİ

MYO MÜDÜRÜ TOKİ İLKÖĞRETİM OKULUNU ZİYARET ETTİ

20 Kasım 2012
582 kez görüntülendi

MYO MÜDÜRÜ TOKİ İLKÖĞRETİM OKULUNU ZİYARET ETTİ

Evimdeki kütüphaneyi Güneydoğudaki öğrencilere bağışladım”

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okul (MYO) Müdürü Yard. Doç.Dr, Rıfkı Henden, “Evimdeki kütüphaneyi Güneydoğudaki öğrencilerle bağışladım” dedi.

Henden, gazetecilere yaptığı açıklamada, Okulumuz öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında İlçe genelinde çok güzel çalışmalar yaptıklarını söyledi. Eğitime yapılan her katkının mutlaka geri döndüğünü ifade eden Henden, şöyle dedi;

“Biz bu sene sosyal sorumluluk projesi dersi kapsamında Belediye ve okullarla işbirliği içerisinde çalışmaya çalışıyoruz. Bizim kendi projelerimizin arasında bütün okulları dolaşarak iş birliği için de eğitime gönül verenleri eğitime katabilmek içindeyiz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında TOKİ İlkokulunda kütüphane yeniden düzenleme, resim ve müzik etkinlikleri yapmayı planlıyoruz. Bunda başarılı olursak çok memnun olacağız. Özelikle öğrencilerimizin derslerinde yardımcı olacak yeni kitaplar okulumuzun kütüphanesine kazandırmak istiyoruz. Evimdeki kütüphanede mevcut olan tüm kitaplarımı güneydoğuda okuyan öğrencilere bağışlamıştım. İnşallah okulumuza faydalı olacağız”

Okul Müdürü Vekili Burak Turgut ise, MYO öğrencilerinin kütüphane bölümünü yeniden düzenleme çalışması yapacaklarından dolayı mutlu olduğunu belirterek, Yüksek Okul müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

ALBUM ADI MYO MÜDÜRÜ TOKİ OKÇULAR İÖO ZİYARET ETTİ, Fotograf Mustafa Kanca on 11/20/2012 (29 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz