ALAPLI HABERLERİ

MYO MÜDÜRÜNDEN HAYIRSEVER VATANDAŞA TEŞEKKÜR

23 Nisan 2013
616 kez görüntülendi

MYO MÜDÜRÜNDEN HAYIRSEVER VATANDAŞA TEŞEKKÜR

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okul Müdürü Yard Doç. Dr Rıfkı Henden, okula yaptığı yardımlarından dolayı Hafız Fahrettin Arslan’a teşekkür belgesi verdi.

 

Henden,yaptığı açıklamada, Ortacı köyünde yaşayan hafız Fahrettin Arslan’ın okulumuza yardımları olduğunu bu yüzden kendilerini evlerinde ziyaret etmek istediklerini söyledi.

Okulumuza yapılan her yardımı takdir ettiklerini ifade eden Henden, “ Sayın Arslan, bir gün okulumuza gelerek yardım etmek istediklerini bizlere iletti. Bizde kendilerine teşekkür ederek verdikleri bağışı kabul ettik. Arslan’ın verdiği bağışla laboratuar bölümün masalarını ve araç gereçlerini karşıladık. Yardım sayesinde büyük bir eksiğimizi gidermiş olduk.” diye konuştu.

Arslan ise,  Cuma namazı sırasında vaaz veren Hoca’dan  Meslek Yüksek Okuluna yardım toplanacağını duyduğunu okula yardım etmek için namaz çıkışı okula gelerek bir miktar bağışta bulunduğunu söyledi.

Vatandaş olarak bizler okullarımıza da camilerimize de  ve her türlü hayır işerine maddi  ve manevi olarak yardımcı olmalıyız dedi

ALBUM ADI MYO MÜDÜRÜ ORTACI KÖYÜNDE, Fotograf Mustafa Kanca on 4/23/2013 (14 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz