ALAPLI HABERLERİ

MYO ÖĞRENCİLERİ ENGELLİ ÖĞRENCİLERE YARDIM ETTİ

6 Ocak 2013
1.568 kez görüntülendi

MYO ÖĞRENCİLERİ ENGELLİ ÖĞRENCİLERE YARDIM ETTİ

Alaplı Meslek Yüksek Okulu Bankacılık Bölümü öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında  Özel Umut Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine  giyim ve Kırtasiye yardımında bulundu.

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı MYO Bankacılık bölümünde okuyan bir grup öğrenci sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel Umut Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi ihtiyaç sahibi öğrencileri  tespit etti.

Hayırsever vatandaşlar ve esnaflardan topladıkları giyecek ve kırtasiye  yardımlarını ihtiyaç sahibi öğrencilere  teslim ettiler..

Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlisi Ömer Dereli  ,yaptığı açıklamada, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okullarımızda nelere ihtiyaç  olduğunu  tespit ederek öğrencilerimiz vasıtasıyla yardımda bulunmaya çalıştıklarını söyledi. Bankacılık bölümünden 7 öğrencininde Rehabilitasyon Merkezinde çalışma yaparak ellerinden gelen tüm gayretleri gösterdiklerini ifade eden Dereli, “Bu yıl sosyal sorumluluk projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak tüm okullarımızda ne gibi çalışmalar ve yardımlar yapabiliriz görüş alış verişinde bulunduk. Bankacılık Bölümü ikinci sınıf öğrencilerimizle Rehabilitasyon merkezine geldik. Burada Bulunan öğrebcilere kırtasiye ve kıyafet yardımında bulunduk. Projede çalışan bu öğrencilerimiz gayet başarılı oldular.Yardımları öğrencilere takdim ettik.Buda bana ve öğrencilerimize mutluluk verdi. Öğrencilerime ve Rehabilitasyon merkezi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. dedi

Umut Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi Öğretmen  Serdar Paşayemez de Alaplı Meslek Yüksek okulu öğrencilerine teşekkür ediyorum. Merkezimizde 220 öğrencimiz var .Bunların büyük çoğunluğunun sosyal durumları iyi değil.Merkezimiz öğrencilerine verilen kılık kıyafetleri öğrencilerimize teslim ettik.Verilen kırtasiye malzemeleri ilede bahar aylarında MYO Salonunda  bir sergi açıp, öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaları sergileyeceğiz dedi


ALBUM ADI ALAPLI MYO ÖĞRENCİLERİ REHABİLİTASYON MERKEZİ, Fotograf Mustafa Kanca on 1/05/2013 (61 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz