ALAPLI HABERLERİ

MYO ÖĞRENCİLERİ İNŞAAT İŞÇİSİ GİBİ ÇALIŞIYOR

20 Kasım 2012
703 kez görüntülendi

MYO ÖĞRENCİLERİ İNŞAAT İŞÇİSİ GİBİ ÇALIŞIYOR

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu inşaat bölümü öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında İlkokul öğrencileri için yemekhane yapıyor.

BEÜ Alaplı MYO İnşaat bölümünde öğrenim öğren 15 öğrenci sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mollabey İlkokul-Ortaokulunun bodrum katını yıkarak yemekhaneye çeviriyor.

İnşaat bölümü öğrencisi Rıdvan Acan, yaptığı açıklamada, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında minik öğrencileri sevindirmek istediklerini söyledi.

Proje çalışmalarına başladıklarını ifade eden Acan, şunları söyledi;

“Alaplı MYO İnşaat teknolojileri bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim. Okulumuz tarafından sosyal sorumluluk projesi adı adlında ödev verilmişti. 15 arkadaşımla birlikte ne gibi bir proje çalışması yapabileceğimizi tartıştıktan sonra Mollabey İlkokul-Ortaokulunun yemekhanesinin olmadığını öğrendik. Okula giderek okul müdürüyle görüştükten sonra, okulun bodrum katının yemekhaneye çevirmeyi istediklerini bizlere ilettiler. Bizde proje adı altında 15 arkadaşımızla birlikte yemekhane yapılacak yerde incelemeler yaptık.

Ne malzemeleri lazım onları çıkardık. Şu an için malzeme alacak paramız olmadığı için okulun çevresindeki çöpleri temizleyerek başladık. Ayrıca birkaç arkadaşımızda bodrumdaki hafriyatları temizlemeye başladılar. 15 arkadaşımızda inşaat bölümü öğrencisi yemekhaneyi yapabilmemiz için ihtiyaç olan malzemeleri temin etmekte güçlük çekiyoruz. Maddi desteğe ihtiyacımız var. Bunun için yardım kuruluşlarından iş adamlarımızdan ve kaymakamımızdan yardım bekliyoruz.Proje tamamlanması için okulun verdiği süre bize 4 hafta ancak biz bu yeri gördükten sonra minik öğrencilerimizi düşünerek proje süresi bitse de biz bu projeye devam edeceğiz. Bu bizim için bir görev oldu.”

ALBUM ADI MOLLABEY’DE SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ, Fotograf Mustafa Kanca on 11/15/2012 (12 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz