ALAPLI HABERLERİ

MYO ÖĞRENCİLERİ MAVİ KAPAK TOPLADI

19 Aralık 2012
560 kez görüntülendi

MYO ÖĞRENCİLERİ MAVİ KAPAK TOPLADI

Alaplı Meslek Yüksekokulu’ndan , Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında  topladıkları 50 kg. mavi kapağı belediyeye teslim ettiler

Alaplı Meslek Yüksekokulu’ndan , Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında topladıkları 50 kg. mavi kapağı, engellilere tekerlekli sandalye temini için düzenlenen kampanyalarda kullanılmak üzere Alaplı Belediyesi’ne teslim ettiler.

Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri Ayhan Alkan ve Çağrı Ofluoğlu, mavi kapak toplayarak, hem okullarının kurumsal sosyal sorumluluğuna katkıda bulunmayı, hem de bireysel sosyal sorumluluk üstlenmeyi amaçladıklarını ifade ederek, “ Çevremizdekilerin de desteğiyle topladığımız mavi kapaklar, bir engelli vatandaşımızın hayatını kolaylaştırırsa, bundan bizler de büyük bir mutluluk duyarız. Herkesin, engelliler veya toplumun yardıma muhtaç insanları için yapabileceği bir şeyler mutlaka vardır. Önemli olan bu duyguyu hissedebilmektir. “ dediler.

Alaplı Belediyesi Park ve Bahçeler Amiri Metin Özdin de, Meslek Yüksekokulu öğrencilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, “Bize teslim ettiğimiz bu kapakları, engellilere tekerlekli sandalye temini için düzenlenen kampanyalara ulaştıracağız. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz