ALAPLI HABERLERİ

MYO ÖĞRENCİLERİNDEN KÜÇÜK ÖĞRENCİLERE YARDIM PAKETİ

24 Aralık 2012
543 kez görüntülendi

MYO ÖĞRENCİLERİNDEN KÜÇÜK ÖĞRENCİLERE YARDIM PAKETİ

Alaplı Meslek Yüksek Okulu Bankacılık Bölümü öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aşağıdağ Köyü İlköğretim Okulu’nda okuyan ihtiyaç sahibi 15 öğrenciye giyim yardımda bulundu.

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı MYO Bankacılık bölümünde okuyan bir grup öğrenci sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aşağıdağ İlkokul’unda okuyan 15 ihtiyaç sahibi öğrenciyi tespit etti. Hayırsever vatandaşlar ve esnaflardan topladıkları yardımlarla ihtiyaç sahibi 15 öğrenciye mont, kazak, bot ve çeşitli hediyeler alan MYO öğrencileri, Aşağıdağ Köyü İlkokuluna giderek ihtiyaç sahibi öğrencilere hediyelerini teslim etti.

Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdür Yard. Doç. Dr. Rıfkı Henden, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okullarımızda nelere ihtiyaç var tespit ederek öğrencilerimiz vasıtasıyla yardımda bulunmaya çalıştıklarını söyledi. Bankacılık bölümü öğrencileri ihtiyaç sahibi öğrencileri giydirmek için ellerinden gelen tüm gayretleri gösterdiklerini ifade eden Henden, “Bu yıl sosyal sorumluluk projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak tüm okullarımızda ne gibi çalışmalar ve yardımlar yapabiliriz görüş alış verişinde bulunduk. Okulumuzun bankacılık bölümü öğrencilerimizde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardım etmek istediler. Aşağıdağ İlkokulunda tespit ettikleri 15 ihtiyaç sahibi öğrencimize hayırsever ve esnaflarımızdan topladıkları yardımları götürerek teslim ettiler. Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında sosyal hayatta birbirlerine destek olmaları bizi çok gururlandırdı. Kendilerine ayrı, ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bankacılık Bölümü öğrencisi Meltem Su ise “Arkadaşlarımızla köy okuluna yardım etmek istedik. Bizim için en mantıklısı bu olduğunu düşündük. İhtiyacı olan birçok insan var. Bizde gücümüzün yettiği kadar minik öğrencilerimize yardım etmek istedik. Çocukların yüzlerini güldürmek bizleri çok mutlu etti. İnşallah yeni projelerle ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yüzlerini güldüreceğiz.” diye konuştu.

ALBUM ADI MYO ÖĞRENCİLERİ A.DAĞ OKULU ÖĞRENCİLERİNE GİYSİ YARDIMI YAPTI, Fotograf Mustafa Kanca on 12/24/2012 (51 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz