ALAPLI HABERLERİ

NAMAZLA DİRİLİŞ KONFERANSI DÜZENLENDİ

14 Kasım 2014
1.362 kez görüntülendi

NAMAZLA DİRİLİŞ KONFERANSI DÜZENLENDİ

Alaplı İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından  Namazla Diriliş Konferansı düzenlendi.

 

İlahiyatçı Ahmet Bulut’un konuşmacı olarak katıldığı ‘Namazla Diriliş’ konulu konferans, halkın yoğun ilgisine sahne oldu. Belediye Kültür konferans salonundaki bu konferansa, katılım güzel oldu.

Alaplı İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği  organizasyonu ile düzenlenen konferansa;  kalabalık bir izleyici gurubu katıldı. Konferansı izleyenlerin büyük bölümünü, hanımların oluşturması dikkat çekti.

Konferans Ulu Cami imam Hatibi Metin Yılmaz’ın Kuran tilaveti ile başladı.   Dernek Başkanı Ömer Odabaş’ın  açılış konuşması yaptı. Odabaş, dernek olarak  Islam’ın 5 şartından biri olan namazın çocuklara, gençlere ve tüm vatandaşlara önemini anlatmak amacıyla ‘ Namazla Diriliş” konulu konferans düzenlediklerini söyledi.. Daha sonra kürsüye gelen ilahiyatçı Ahmet Bulut, yaklaşık iki saat süren konuşmasında namazın dindeki önemine vurgu yaparak, ayet ve hadislerden alıntılarla keyif veren bir sunum yaptı.

Konferans sonunda yazar okuyucuları için kitaplarını imzaladı

2006 yılında gönüllüler tarafından kurulan ‘Namazla Diriliş Platformu’ konferanslarla, yazılı ve görsel yayıncılıkla, seminerlerle topluma namazın önemini anlatıyor ve insanları namaz kılmaya davet ediyor. İlahiyatçı Ahmet Bulut bu platformun önderliğini yapıyor.


ALİMDER BAŞKANININ KONUŞMASI paylaşan: kanca67

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz