ALAPLI HABERLERİ

NECMETTİN ERBAKAN İÇİN RESİM SERGİSİ

23 Şubat 2016
1.310 kez görüntülendi

NECMETTİN ERBAKAN İÇİN RESİM SERGİSİ

Saadet Partisi Alaplı İlçe Teşkilatı, eski başbakanlardan Prof.Dr  Necmettin Erbakan’ı, vefatının 5. yılında “Erbakan Resim Sergisi” açarak andı.

Alaplı Merkez Cami önünde açılan sergide, Erbakan’ın hayattayken Türkiye’nin değişik bölgelerinde çektirdiği fotoğraflar vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Sarıkaya, yaptığı açıklamada, hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Teşkilat olarak bir anma programı yapmadıklarını, aynı zamanda onu anlamaya çalıştıklarını ifade eden Sarıkaya, “Şubat ayı Erbakan hocamızın vefat yıl dönümüdür. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ‘Erbakan Haftası’ olarak anma programları düzenleniyor. Bizde ilçe teşkilatı olarak hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Hocamızın çocukluğundan ölümüne kadar Türkiye’nin birçok yerinde çektirdiği fotoğrafları toplayarak sergi açtık. Vatandaşlarımız sergimize çok büyük ilgi gösterdi. Tüm Alaplı halkını hafta boyunca yapacağımız etkinliklere davet ediyoruz.”

Sergiyi gezen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “İski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ı ölümünün 5. yılında sevgiyle anıyoruz. Çok güzel bir resim sergisi olmuş” dedi.

erbakan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz