ALAPLI HABERLERİ

NEVZAT ÇİMENOĞLU PLAJ TESİSLERİNİ İNCELEDİ

25 Haziran 2013
724 kez görüntülendi

NEVZAT ÇİMENOĞLU PLAJ TESİSLERİNİ İNCELEDİ

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, düzenlediği basın toplantısında, gazetecilere Belediye’nin tamamlanan, devam eden ve yapılması planlanan çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Alaplı Belediyesi Plaj Tesislerinde gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Yeni Belediye Dükkanları ve Terminal inşaatının devam ettiğini belirterek, “Hem Belediye dükkanları, hem de terminal inşaatını kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine açacağız. 690 Evler’deki futbol sahasında isme çalışmalar tamamlandı. UEFA temsilcilerinin onayını bekliyoruz. Onay alındıktan sonra artık burada ilçemizdeki futbol takımları, okul takımları resmi maçlarını oynayabilecekler. Yol çalışmalarına devam ediyoruz. Özellikle sorunlu olan yollarda, yağmur suyu altyapı kanallarını da yapmak suretiyle uzun vadede hizmet verecek bir çalışma yaptık. Önümüzdeki günlerde Karşıyaka Mahallesi İstanbul yolunda da çalışmalara başlayacağız. Burada da, yağmur suyu altyapısını yaparak kalıcı hizmet verecek bir çalışma yapacağız.  Deniz sahili dolgu alanlarında çalışmalarımız devam ediyor. Taşbaşı-Erdemyuva deniz dolgu alanında birinci etap çalışmalarını tamamladık. İkinci aşamada ise tenis sahası ve spor komplekslerinin de bulunduğu ikinci etap çalışmalara başlayacağız. Ramazan ayında yine Ramazan şenlikleri olacak.  Taşbaşı mevkiindeki Çaybahçesini de önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine açacağız. “ dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Bizi, Ereğli Belediyesi gibi bizim ölçeğimizde olmayan belediyelerle ve bu belediyelerin hizmetleriyle kıyaslamak doğru olmaz. Bizim bütçemiz 10 milyon lira, Ereğli Belediyesi’nin bütçesi 70 milyon lira. Aynı şekilde bizi de bizden küçük belediyelerle kıyaslamak doğru olmaz. Her Belediyeyi, kendi ölçeğindeki belediyeyle kıyaslamak lazım. Biz de kendi imkanlarımız ölçüsünde, ilçemize en fazla ve en nitelikli hizmeti vermenin gayretini gösteriyoruz. “ dedi.

ALBUM ADI ALAPLI BELEDİYE PLAJINDA, Fotograf Mustafa Kanca on 6/25/2013 (36 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

  1. admin dedi ki:

    ereğli belediyesinin verdiği hizmetin tedide birini verdinizmi?plaj tesislerinin nesini inceliyorsunuz anlamış değilim.ödenek yok diyorsunuz bütçe kısıtlı geldiğiniz günden beri bir dere ıslahı yapamadınız.seçim zamanı yaklaşınca görüyoruz halinizi boy boy röportaj resim.plajlar ne zamandan beri kapalı onuda yazında bilgilensin millet .birde nevzat beyin ne kadar zamandır bld. başkanı olduğunu.hikaye okumuyalım icraat görelim.iktidar partisi başkanısın daha alaplı giriş tabelasını değişemedin.kapı üzerinden atlıyorsunuz bir resimde anahtarın yerini bili unutmuşsunuz başkann az icraat

Yorum Yaz