ALAPLI HABERLERİ

NİHAYET TAŞBAŞI AYDINLATILACAK

9 Eylül 2012
846 kez görüntülendi

NİHAYET TAŞBAŞI AYDINLATILACAK

Alaplı geçişi ışıklandırma çalışmaları başladı. Taşbaşı mahallesi nihayet aydınlatılacak.

Duble yol çalışmalarından bu yana karanlıkta kalan ve hırsızların kolaylıkla  iki üç  defa soygun yaptığı Taşbaşı semti kısa bir süre sonra sokak ışıklarına kavuşacak.

19  Mart 2012 tarihinde Taşbaşında ikamet eden Halit Tekin ve 28 arkadaşı tarafından Alaplı Kaymakamlığı ve Enerji-sa Kdz.Ereğli Bölge Müdürlüğüne verilen dilekçeler olumlu sonuçlandı.

Kdz. Ereğli Bölge Müdürlüğünün verdiği cevabi yazıda  Taşbaşı semti ve karayolu refüj aydınlatma çalışmalarının 2012 yılında başlayacağı ifade edilmekte

Enerji-Sa müteahiti aydınlatma çalışmalarına iki gün önce başladı. 15 gün içinde çalışmaların tamamlanacağını ifade ediyorlar.

Bu konuda  Alaplı TÜKODER başkanı ve  Taşbaşı sakinlerinden Halit Tekin şöyle dedi Bizler Taşbaşı sakinleri olarak 1.02.2012 tarihinde 28 imza ile dilekçe verdik. Karanlık dolayısıyla semtimizde bir sürü hırsızlık oldu.

İki gün önce Karşıyaka Mahallesindeki  Yalı kavşağından  alt yapı yapım işi başlamıştır

Mahalle Halkımızın talepleri doğrultusunda bizlere yardımcı olan Alaplı Kaymakmımızave Enerji-Sa Bölge yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Ancak Taşbaşı Semtinde mahalle girişimiz sıkıntılıdır.Üst geçit sorunumuz devam etmektedir. ilçeye giriş yolu kapanmıştır .



ALBUM ADI ALAPLI GEÇİŞİ AYDINLATMA ÇALIŞMALARI, Fotograf Mustafa Kanca on 9/09/2012 (12 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA



 

NİHAYET TAŞBAŞI AYDINLATILACAK Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz