ALAPLI HABERLERİ

NURİ TEKİN, KAÇIRILAN İŞÇİLERİN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

5 Eylül 2015
912 kez görüntülendi

NURİ TEKİN, KAÇIRILAN İŞÇİLERİN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Irak’ta kaçırılan 18 Türk işçinin arasında yer alan Alaplılı iki işçinin ailesini ziyaret etti.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, beraberinde CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve İl Genel Meclisi Üyesi Serdar Akyol ile birlikte, Alaplı’dan Irak’a çalışmaya giden ancak Bağdat’ta kaçırılan Alaplı’nın Musabeyli Köyünde ikamet eden Tahsin Cömert ile Aydınyayla köyünde ikamet eden Recep Çetin’in ailelerini ziyaret etti. Endişe ile bekleyen işçilerin ailelerinin üzüntülerini paylaşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kaçırılan işçilerin en kısa zamanda sağ salim ailelerine kavuşmaklarını temenni ettiklerini söyledi.

Alaplı’ya bağlı Musabeyli Köyünden Irak’a çalışmaya giden Tahsin Cömert’in annesi Nazikar Cömert Devlet büyüklerinden yardım beklediklerini ifade ederek; ‘ kaç gündür endişe içinde bir haber bekliyoruz. Yetkililerden ve kamuoyundan, bu konuya da duyarlı olmalarını bekliyoruz.” dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin , daha sonra beraberindeki heyetle birlikte, Alaplı Aydınyayla Köyüne giderek, kaçırılan diğer işçi Recep Çetin’in ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Tekin ayrıca, üzüntülü ve endişeli bir şekilde bekleyişlerini sürdüren ailelere kumanya yardımında bulundu.

????????????????????????????????????

 

????????????????????????????????????

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz