ALAPLI HABERLERİ

ODA BAŞKANINDAN ÇEVRECİ BERBERE TEŞEKKÜR

21 Mayıs 2014
666 kez görüntülendi

ODA BAŞKANINDAN ÇEVRECİ BERBERE TEŞEKKÜR

 

Alaplı İlçesinde berberlik yapan Cavit Can, esnaflar arasında çevre duyarlılığı oluşturmak amacıyla kendi iş yerinin çevresinde yaptığı değişikliklerle esnaflar arasında çevreci esnaf seçildi.

Alaplı Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Berberlik yapan Cavit Can,(36) kendi imkanlarıyla iş yerinin önüne çiçek, ağaç, meyve fidanları dikti. Kaldırım taşlarını boyayan Can, Alaplı Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanlığı tarafından çevreye duyarlı esnaf seçildi.

Can,  yaptığı açıklamada, Şehirler Arası Otobüs Terminalinin çevresinin betonarme olması sebebiyle rengarenk bir görünüm kazandırmak istediğini söyledi.

Yaptığı değişikliğin işlerine de yansıdığını ifade eden Can, şunları söyledi:

“Gecen yıl Otobüs terminali hizmete açıldığı zaman bende Berber Salonunu Belediyeden kiraladım. Çevresi betonarme olduğu için pek içime sinmedi doğayı seven biri olarak değişiklikler yapmaya karar verdim. Belediye daha önce bu alana döktüğü toprağı işleyerek orman işletmesinden aldığım fidanları diktim. Traş olmaya gelen müşterilerde getirdikleri çiçekleri diktikten sonra kaldırım taşlarını boyadım. Zamanla çiçeklerin ve fidanların büyümesiyle iş yerimin çevresi güzelleşti. İşlerime de yansıdı. Ben doğayı çok seven biri olarak esnaf arkadaşlarımda çevreye esnaf seçtiler. Bu konuda tüm esnaflarımızın duyarlı olmasını istiyorum.”

Alaplı Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç de, Esnafımızın bu duyarlılığından dolayı öncelikle teşekkür ediyoruz. Kendisini çevreci esnaf seçtik. İş yerinin etrafına diktiği çiçek ve ağaçlarla güzelleştirmiş. Tüm esnaflarımızdan bu duyarlılığı bekliyoruz.” Dedi.

From ÇEVRECİ BERBERE BAŞKANDAN TEŞEKKÜR, posted by Mustafa Kanca on 5/21/2014 (8 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

  1. Ahmet zahid unal dedi ki:

    Tebrik ederiz

Yorum Yaz