ALAPLI HABERLERİ

ÖĞRENCİLER ÇİZGİ FİLM KAHRAMANLARINI CANLANDIRDI

21 Nisan 2013
684 kez görüntülendi

ÖĞRENCİLER ÇİZGİ FİLM KAHRAMANLARINI CANLANDIRDI

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı  Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, yeni Köprünün altındaki duvara , çizgi film ve masal kahramanlarının resimlerini  çizdi.

BEÜ Alaplı MYO öğretim görevlisi Ömer Dereli,  yaptığı açıklamada, Alaplı’da yeni köprü altındaki kirli duvarların insanlarda rahatsızlık uyandırdığını belirterek, bundan dolayı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında duvarlı öğrencilerle çizgi film ve masal kahramanlarının resimleriyle süslediklerini söyledi.

Dereli yıl boyunca öğrencilerle bir çok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini,bu projelerin çoğunun  toplum yararına olduğunu Alaplı belediyesi ile işbirliği yaparak öğrencilerimizle güzel bir proje daha yaptık

Etkinliğe Alaplı Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin de destek verdiğini aktaran Dereli, “Özellikle Nasrettin Hoca ve Keloğlan resimlerine ağırlık vermek istedik. Bunun yanında çizgi film kahramanlarını da duvarlara resimledik. Çalışmalarımızda okulumuz resim öğretmeni de bize yardımcı oldu. Biz çalışmalarımıza destek  veren  herkese ve öğrencilerimize  teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’da  öğrencilerin çalışmalarını izleyerek çalışmalarından dolayı teşekkür etti

ALBUM ADI ALAPLI MYO KÖPRÜ ALTI RESİM ÇALIŞMALARI, Fotograf Mustafa Kanca on 4/20/2013 (60 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz