ALAPLI HABERLERİ

ÖĞRENCİLER İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

12 Haziran 2014
1.115 kez görüntülendi

ÖĞRENCİLER İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Kasımlı Ortaokulu öğrencileri ilçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Alaplı Kasımlı Ortaokulu Müdürü Erdal Yılmaz okul olarak, Jandarmanın 175. Kuruluş Yıl dönümü kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiklerini söyledi. Okula verdikleri maddi ve manevi destekten dolayı Alaplı Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Emre Balcı ve jandarma ekiplerine teşekkür eden Yılmaz,” İlçe Jandarma Komutanlığı okulumuzun başarı serüveninde hep yanımızda olarak kamuoyunda kurumumuzun elde ettiği prestijde her türlü desteği vererek bizleri cesaretlendirmiştir. Bu anlamda kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Jandarma Genel Komutanlığı’nın 175′inci Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Kasımlı Ortaokulu öğrencileri Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Kasımlı Ortaokulu öğrencilerini kapıda karşılayan Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli İdari İşler Kısım Komutanı Jandarma Başçavuş İlhan ÇOKOL ,Jandarma Kıdemli Çavuş Mehmet ÇOBAN, Jandarma Üst Çavuş Bedriye TAYLI,Uzman Jandarmalar Faruk KÜTÜK, Murat ALKAN,Sıddık GÜZELKÜÇÜK ‘den oluşan ekip öğrenciler ilçe Jandarma Komutanlığını gezerken eşlik ettiler.
İdari İşler Kısım Komutanı Jandarma Başçavuş İlhan ÇOKOL, Jandarma Üst Çavuş Bedriye TAYLI, öğrencilere karakolu gezdirerek Jandarmanın Görevleri, Jandarmanın Olaylara müdahaledeki hareket tarzı, modem Jandarmanın kullanmış olduğu Muhabere malzemeleri ve Jandarma devriye araçlarındaki Modern muhabere sistemleri hakkında bilgi verdi. Karakoldaki hizmet birimleri hakkında ayrıca bilgiler verdiler. Öğrenciler karakol yemekhanesinde Jandarma Genel Komutanlığı’nın 175′inci Kuruluş Yıldönümü ve Jandarmayı anlatan bir tanıtım videosu izlediler.Öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundular. Öğrencilerin ziyaretinden memnun olduğunu dile getiren Başçavuş İlhan ÇOKOL , Üst Çavuş Bedriye TAYLI,öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra araçlarına kadar eşlik ederek uğurladılar.
Kasımlı Ortaokulu Müdürü Erdal YILMAZ ,Jandarmanın 175. Kuruluş Yıl dönümü kapsamında Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiklerini aynı zaman da teşekkür için orada olduklarını belirtti.”İlçemiz Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Emre BALCI’ya bundan önceki süreçte de okulumuza verdiği maddi ve manevi destekten ötürü çok teşekkür ederiz,okulumuzun başarı serüveninde hep yanımızda olarak kamuoyunda kurumumuzun elde ettiği prestijde her türlü desteği vererek bizleri cesaretlendirmiştir” dedi.

From KASIMLI ORTAOKULU JANDARMAYI ZİYARET ETTİ, posted by Mustafa Kanca on 6/12/2014 (6 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

  1. mehmet şen dedi ki:

    1995 li ler kaç gidiyor alaplı

Yorum Yaz