ALAPLI HABERLERİ

ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI

9 Haziran 2017
682 kez görüntülendi

ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI

Alaplı’da eğitim-öğretim gören  yaklaşık 8 bin 300  öğrenci  karnelerini aldı. Öğrenciler tatile girdi.

Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu Alaplı Atatürk İlk ve Ortaokulu’ndaki öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Kaymakam Eskioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Okulun 1-A sınıfı ile 4-B sınıfını ziyaret ederek öğrencilere karne hediyelerini takdim etti.

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM SERMAYEMİZDİR

Öğrencilerle duygu ve düşüncelerini paylaşan Kaymakam Eskioğlu, “İlçemize bağlı 30’dan fazla okul bugün sizlerle buluşup karne sevinçlerinizi paylaşmak istedik. Okullarımızdaki sorunların aşılması için elimizden gelen desteği sunacağız.  Öncelikle sizlere sağlık diliyorum. Her şeyin başı sağlıktır. Bu vesile ile sizleri kutluyor, iyi tatiller diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

ÇEVİK TEŞEKKÜR ETTİ

Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, okul idaresi ve öğrencilere teşekkür ederek, “Eğitime çok önem veren bir Kaymakamımız var. 2016-2017 eğitim-öğretim yılının bu son gününde emeklerimizin hakkını almanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Bu konuda öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Çok çalıştınız iyi bir tatili hak ettiniz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere karneleri ve hediyeleri Kaymakam Eskioğlu ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından verildi.

karne

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz