ALAPLI HABERLERİ

ÖĞRENCİLERİN İSTEĞİ

10 Aralık 2014
646 kez görüntülendi

ÖĞRENCİLERİN İSTEĞİ

Alaplı Üç Evler Sitesinden Mollabey yoluna ulaşımı daha kolay sağlayacak olan yolun hizmete açılması için vatandaşlar ve öğrenciler Belediyeden destek istedi.

 

 

Yolun yapılmasını isteyen vatandaşlar, “ Bu yolun yapılması mollabey yoluna ulaşımı daha kolay sağlayacaktır. Çarşı içindeki trafik yoğunluğu nedeniyle ulaşımda zaman, zaman aksamalar oluyor. Ancak bu yol Tepeköy Mahallesinden Mollabey yoluna ulaşım daha rahat sağlayacaktır. Yolun bir an önce yapılmasını için Belediye’den yardım beklediklerini belirtiler.

Alaplı Çay boyu Kapalı Pazaryeri yolu üzerinde yapılan Çok Programlı Lisesine yay olarak gitmek için yolu kullanmak zorunda kalan öğrenciler ise, Tepeköy ve 690 evlerden okula gitmek için yaya olarak bu yolu kullanmak zorundayız. Çamurlu yol ama çarşı içinde gitmek daha zor burası kestirme yol olduğu için buradan okulumuza gidiyoruz. Bu yol yapılırsa okula daha rahat gidebileceklerini ifade ettiler.

Yorumlar

  1. barış dedi ki:

    öğrenciler’in ve kapalı pazar yerine en kısa yol olan 3 evlerin yanındaki yol yapıldığı takdirde öğrenciler,işçiler ve vatandaşlar çamur’a bulaşmadan yolda yürürler öğrenim ve güncel işlerini görürler.
    halkın seçtiği belediye başkanına ve ekibine dua ederler.
    alaplının bir caddesi ve yolu olmuş olur ve alaplı’nın büyümesine yardımcı olur.
    CAMİNİN ETRAFI VE ŞADIRVANIN KENARLARI NASIL OLDU İSE BURASI DA ÖYLE OLUR.
    ALAPLIYA YAKIŞANDA BU OLUR…

Yorum Yaz