ALAPLI HABERLERİ

ÖĞRETİM YILININ AÇILIŞINDA TOKİ OKULUNU ZİYARET ETTİ

16 Eylül 2013
530 kez görüntülendi

ÖĞRETİM YILININ AÇILIŞINDA TOKİ OKULUNU ZİYARET ETTİ

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran TOKİ Okçular İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Alaplı Milli Eğitim Şube müdürleri Hüseyin Uysal ve Salih Dirican ile birlikte  TOKİ Okçular okuluna giden Taşıran İlköğretim Haftasında okulları ziyaret ettiklerini ifade etti.

TOKİ Okçular Okulunu ziyaret eden Hüseyin Taşıran okul yöneticileri ve öğretmenleri ile toplantı yaparak  yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını öğrenci ve öğretmenlere başarılı olmaları için tavsiyelerde bulundu.
Taşıran, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2013-2014 Eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla TOKİ Okçular İlköğretim okulundaki 1. Sınıf öğrencilerini ziyaret ettiklerini söyledi.
Yaklaşık 8 bin öğrencini İlk, orta ve liselerde eğitim öğretime başladığını anlatan Taşıran, “ Eğitim öğretiminin başlamasıyla birlikte Okullarımızı ziyaret ediyoruz. TOKİ Okçular İlköğretim okulundaki 1. sınıf öğrencilerimiz ziyaret etmek istedik. Minik öğrencilerimiz uyum süreci adı altında okula 1 hafta erken başlamışlardı. Görüyoruz ki çok çabuk okullarına uyum sağlamışlar. Bu yıl yaklaşık 8 bin öğrencimiz İlk-orta ve liselerde eğitim öğretime başladılar. Alaplı’ya bu yıl ilk defa 50 yeni öğretmenin ataması yapıldı. Şu an da bu öğretmenlerimiz okullarda eğitim vermeye başladı. 2013-2014 eğitim öğretim yılı İlçemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.
This plugin does not have a valid Facebook access token. Please use your admin panel to login with Facebook.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz