ALAPLI HABERLERİ

ÖĞRETMELER ELBİRLİĞİ İLE OKULLARINI GÜZELLEŞTİRİYORLAR

7 Eylül 2014
683 kez görüntülendi

ÖĞRETMELER ELBİRLİĞİ İLE OKULLARINI GÜZELLEŞTİRİYORLAR

Alaplı Mollabey İlkokul-Ortaokulunda görev yapan 8 öğretmen, selde hasar gören okullarını onararak yeni Eğitim öğretim sezonuna hazır hale getirmeye çalışıyor.

Okul öğretmenlerinden Soner Arslanoğlu,  yaptığı açıklamada, Geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan selde okulun 1 katlarına su bastığını oluşan hasarı öğretmenlerle birlikte çalışarak giderdiklerini söyledi.

Yeni Eğitim öğretime okulun yetişmesi için büyük gayret sarf ettiklerini ifade eden Arslanoğlu, “Mollabey Okul gecen Temmuz ayındaki selden dolayı büyük zarar görmüştü öğretmen arkadaşlar olarak hep birlikte birlik içerisinde okulumuzu tadilatını yaparak boya işlerini yapıyoruz. Yeni Eğitim öğretim yılına gecen yılda olduğu gibi başarılı bir şekilde girebilmemiz için elimizden geleni birlik içerisinde yapmaya çalışıyoruz. Ben ve arkadaşlarım sadece seminer döneminde değil öğleden sonra ve akşam saatlerinde okulumuzun işlerini yapıyoruz. Biz çok memnunuz ve büyük bir zevkle yapıyoruz. Önemli olan öğrencilerimizi güzel bir eğitim görmesi bizi çok mutlu eder.” Şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Bayram Arslankaya da, okulun selde zarar görmesinden sonra öğretmenlerle birlikte el birliği ile okulun 1 katlarını temizlik yaptık. Ardından Müdürlüğümüzün verdiği boyalarla okulumuzun sınıflarını ve koridorlarını boyamaya başladık. Boya işleri birkaç gün içinde bittikten sonra sınıflarımız yeniden düzenleyeceğiz.” Dedi.

Yorumlar

  1. serar dedi ki:

    Orada çalışan değerli hocalarımın ellerinden öperim. Helal olsun valla.

Yorum Yaz