ALAPLI HABERLERİ

ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ÖĞRETMENLERE YEMEK

26 Kasım 2014
590 kez görüntülendi

ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ÖĞRETMENLERE YEMEK

Alaplı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlere yemek verildi.


Alaplı Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen yemeğe Alaplı Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şen, daire müdürleri, okul müdürleri ve ilçede görev yapan öğretmenler ve eşleri katıldı.
Yemekte konuşan Alaplı Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şen, amaçlarının öğretmen camiasının birlikteliğini sergilemek ve bir arada olabileceğini göstermek olduğunu söyledi.
Yemeğe katılan tüm öğretmenlere teşekkür eden Şen, “Ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için emek veren öğretmenlerimizin ve tüm eğitim camiası çalışanlarının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, çağdaş eğitimin mimarı Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz”dedi.
Konuşmaların ardından yemeğe katılan öğretmenler daha sonra canlı müzik eşliğinde dans ederek doyasıya eğlendiler.
Yıllar sonra ilk defa düzenlenen yemek ile ilgili görüş belirten öğretmenler yemek organizasyonunu düzenleyen Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz