ALAPLI HABERLERİ

OKÇULAR KÖYÜNDE BETON YOL ÇALIŞMASI

24 Nisan 2016
1.361 kez görüntülendi

OKÇULAR KÖYÜNDE BETON YOL ÇALIŞMASI

Alaplı Okçular Köyü Muhtarı İbrahim Aral, köy içi yolları için devlet ve millet işbirliği ile beton yol çalışması başlattıklarını söyledi

Kendilerine destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür eden Aral, “Köy içi yollarının bakımı için çalışmalara başladık.  Geçtiğimiz yıllarda köy içi yollarının parke taşı döşeme işine vatandaşlarımızla birlikte yaptık. Köyümüzün sakinleri işçilik konusunda yardım etti.

Köyümüzün ana yolları tamamlanmıştı.  Şimdi ise ara yolları ve bazı alanları beton yol yapıyoruz.  Çimento ,kum ve çakılı özel idare tarafından verildiğini, işçiliğini köylü işbirliği ile yaptıklarını Yazlık ,Yusuflu ve Okçular’da ara yollarda çalışma yapıyoruz.

Aral köylülerin ortak kullanabilecekleri bir köy fırını yaptıklarını, çoçuklar için köye iki adet çocuk oyun parkı kazandırdıklarını ifade etti.

Bizlere bu imkanı sağlayan başta Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar’a  il genel meclisi üyelerine il özel idare çalışanlarına ve emeği geçen herkese köyüm adına teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” dedi.

beton yol

From OKÇULAR KÖYÜ YOL ÇALIŞMASI. Posted by Mustafa Kanca on 4/24/2016 (27 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2



 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz