ALAPLI HABERLERİ

OKÇULAR KÖYÜNDE ÜÇBİN METREKARE PARKE DÖŞENDİ

6 Aralık 2013
752 kez görüntülendi

OKÇULAR KÖYÜNDE ÜÇBİN METREKARE PARKE DÖŞENDİ

Alaplı Okçular Köyü Muhtarı İbrahim Aral, köy içi yolları için devlet ve millet işbirliği ile 3 bin metre kare parke taşı döşediklerini  söyledi.

Kendilerine destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür eden Aral, “Köy içi yollarının bakımı için çalışmalara başladık. Öncelikle köy içi yollarının parke taşı döşeme işine vatandaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Köyümüzün sakinleri işçilik konusunda yardım ediyor.

Parke taşı döşenme çalışmaları esnasında yağmur suyu kanallarını da yaparak yollarımızın sel sularından korumuş oluyoruz. Köy içindeki elektrik direk ve kablolarına temas eden ağaçların budanmasını yaparak insan sağlığı için tehlike olmasını ortadan kaldırıyoruz.

 

Parke taşın KÖYDES projesi kapsamında devletten aldıklarını,  çimento ,kum ve çakılı özel idare tarafından verildiğini, işçiliğini köylü işbirliği ile yaptıklarını Yazlık ,Yusuflu ve Okçular’da üçbin metre kare parke taşı döşediğini söyleyen muhtar İbrahim Aral, Alaplı belediyesinden de çıkma parke taşı alarak bunları da gerekli yerlere döşeyeceklerini söyledi.

 

Köylerinde 12 adet çöp konteynırı bulunduğunu söyleyen Aral köyümüzde çöp sorunu yok vatandaşlarımız çevre temizliğine çok dikkat ediliyor. Çöplerimiz zamanında alınıyor. Elektrik hatlarımız yenilendi.Geçtiğimiz kışlarda sorun olan elektirik bu kış sorun olmayacak .Bizlere bu imkanı sağlayan başta Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’a  il genel meclisi üyelerine il özel idare çalışanlarına ve emeği geçen herkese köyüm adına teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” dedi.

From OKÇULAR KÖYÜ PARKE YOLLARA KAVUŞTU, posted by Mustafa Kanca on 12/06/2013 (40 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz