ALAPLI HABERLERİ

OKUL BAHÇESİNE KAUÇUK ZEMİN KAPLANDI

7 Ocak 2017
1.064 kez görüntülendi

OKUL BAHÇESİNE KAUÇUK ZEMİN KAPLANDI

Alaplı Kılçak Köyü İlk ve Orta okulu bahçesine  kauçuk zemin kaplandı.

Okul müdürü Süleyman Bayraktar  öğrencilerimiz teneffüslerde, beden eğitim derslerinde ve boş zamanlarında oyun oynarken düşüp yaralanmalarını engellemek, onların daha sağlıklı şartlarda eğitimlerini sağlamak  için okulu bahçesinin  kaplama yapılmasını istedik. Zonguldak il özel idaresi okul bahçesine kauçuk zemin kaplama yapılması işini onayladı. Firma yetkilileri   okul bahçesini kauçuk  ile kapladı.

İl Özel idaresinin  gerçekleştirdiği eğitime destek çalışmalarından öğrenciler başta olmak üzere veliler ve öğretmenlerde son derece memnun.

Kılçak Köyü Ortaokulu müdürü Süleyman Bayraktar  İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan kauçuk zeminin öğrencilerin sağlığı ve güvenliği açısından güzel bir çalışma olduğunu ifade etti. Bayraktar, “çocuklarımız artık teneffüslerde ve beden eğitimi derslerinde oyun oyarken düşüp yaralanmayacak. Çok güzel ve yerinde bir çalışma oldu. Okulumuzun bahçesinin  yeni görünümünden çocuklar, veliler ve eğitimciler olarak çok memnunuz. Başta milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu’na Alaplı Kaymakamımıza İl Genel Meclisi üyesi Temel Uslu’ya  ve Özel İdare çalışanları ile yapımcı firmaya teşekkür ediyoruz” dedi.

kauçuk

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz