ALAPLI HABERLERİ

OKUL İÇİN YAPILAN KERMES FİNALİ MUHTEŞEM OLDU

19 Ekim 2012
863 kez görüntülendi

OKUL İÇİN YAPILAN KERMES FİNALİ MUHTEŞEM OLDU

Alaplı ilçesinde Küçükkaymaz ve Çevre Köyleri Eğitimi Destekleme Yaptırma Yaşatma ve Koruma Derneği tarafından düzenlenen kermes ödül töreni ile sona erdi.

Bir haftadır Merkez Camii karşısındaki eski postane binasında devam eden kermes büyük bir ilgi gördü.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç kermeste emeği geçen köy kadınlarına ve dernek başkanı Recep Tufan’a belge ve plaketle ödüllendirdi.

Dernek başkanı Recep Tufan düzenlenen törende yaptığı konuşmada yapmış oldukları kermeste bir hafta boyunca  kendilerini destekleyen köy kadınlarına, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’a Belediye başkanına ve vatandaşlara teşekkür etti.

Kermese misafir olarak katılan tarihçi yazar Ekrem Şama, Böyle bir çalışmayı okul için yapıldığını duyunca çok duygulandığını güzel Türkiyemizin güçlü olmasını istiyorsak ilim yuvaları açmaya okullar yapmaya devam etmeliyiz.  Hanımefendi biraz önce söyledi ülkemizdeki anarşinin kaynağı cehalettir. Bunun için elimizden ne gelirse yapmalıyız.Elinden geleni yapmışlar .Okul yamak için kolları sıvamışlar.Ben onların hepsine teşekkür ediyorum dedi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ta yaptığı konuşmada; ” El emeklerini göz nurlarını burada sergileyen,emek sarfeden esas sevgiye esas saygıya layık olan ablalarımızı hepinizi saygıyla selamlıyorum.Ben hepinize teşekkür ediyorum burada hepimiz bir olduk.Okulumuzu inşallah elele vererek yapmayı başaracağız.Buraya gelen halkımıza teşekkür ediyorum dedi.

Daha sonra kermeste görev alan kadınlara teşekkür belgesi verildi.Dernek Başkanı Recep Tufan’a ise kaymakam tarafından plaket takdim edildi


ALBUM ADI KERMES KAPANIŞ BELGE TÖRENİ, Fotograf Mustafa Kanca on 10/19/2012 (130 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz