ALAPLI HABERLERİ

OKUL MÜDÜRÜ ÇALIŞIYOR

30 Temmuz 2012
1.147 kez görüntülendi

Resim bulunamadı

Alaplı Aşağıdağ  İlköğretim Okulu’nun granit döşeme ustalığını okul müdürü Servet Çümen yapıyor.

Çümen, 2 yıldır Aşağıday’da müdür olarak çalıştığını, sınıf eksikliği dolayısıyla, dört derslik ek bina yaptırdıklarını anlattı. Kendisinin inşaat işçisi olan babasının yanın çalıştığını bu nedenle derslik yapılırken yardım ettiğin anlatan Çümen, “Bazı sınıflarımızda yer döşemesi olmadığı için fayans yapmaya karar verdik. Ustaya verilecek parayı okulun başka ihtiyaçlarında kullanmayı düşündüğümüz için, okulun fayans işlerini yapıyorum. Her sabah okula gelerek köyden birkaç kişinin yardımlarıyla fayans döşüyorum. İşimi severek yapıyorum” dedi.

İki yıl önce Aşağıdağ İlköğretim Okulu Müdürlüğüne atanan Çümen  bu süre zarfında okul baştan aşağı yenilediğini ifade etti.

Okula Fen Laboratuvarı, Ana sınıfı, dört derslik, iki idare odası yaptırdığını, okul merdivenlerini mermer ile kaplattığını, Okulun tüm sınıflarına projeksiyon makinası, bilgisayar ve okulu kamera sistemi ile donatarak yirmi dört saat izlediğini söyledi.

Çümen, okulun tadilatının yeni döneme yetiştirileceğini vurgulayarak, yapılan çalışmalar sayesinde öğrencilerin daha nezih bir ortamda öğrenim göreceklerini kaydetti.

Çalışmalarında kendisine destek olan Okul aile birliğine ,okul öğretmenlerine çevre ve Alaplı esnaflarına, İl genel Meclisi üyeleri ile Alaplı Kaymakamlığına teşekkür  ettiğini ifade etti

, ( )




OKUL MÜDÜRÜ ÇALIŞIYOR Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz