ALAPLI HABERLERİ

OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ İMZALANDI

13 Aralık 2012
561 kez görüntülendi

OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ İMZALANDI

Alaplı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletmesi Şefliği’nin katılımıyla “Okullar Hayat Olsun” projesi imza töreni gerçekleştirildi.

Alaplı Belediye binasında imzalanan protokole, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran ve Alaplı Orman İşletme Müdürü Fatih Dinçer katıldı.

Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında okul bahçelerinin yeniden düzenleneceğini, okulların hafta sonu ve tatillerde de halkın faydalanması için açık kalacağını söyledi.

Projenin hem öğrenciler hem de veliler için çok faydalı olacağını inandığını ifade eden Çimenoğlu, şöyle konuştu:

“Okullar Hayat Olsun projesini hayata geçirmek için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Bundan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm okulların eğitim öğretim saatleri dışında hafta sonları, yarıyıl tatili ve yaz aylarında okulların kütüphaneleri, bilgi teknoloji sınıfları, çok amaçlı salonları, spor salonu, okul bahçeleri belediye ile iş birliği yapılarak velilerin ve mahallenin hizmetine açılacak. Burada okulların öğrenciler ve yetişkinler için birer hayat boyu öğrenme merkezi, eğlenme ve dinlenme aktivitelerini imkan veren yaşayan güvenli alanlar haline dönüştürülmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca imzalanan protokolle okul bahçelerinin yeniden ağaçlandırılarak çevrenin yararlanabileceği alanlar haline getirilecek.”

ALBUM ADI OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ PROTOKOL İMZASI, Fotograf Mustafa Kanca on 12/13/2012 (8 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz