ALAPLI HABERLERİ

OKULUN TÜM ÖĞRETMENLERİNE ÖDÜL

23 Nisan 2013
797 kez görüntülendi

OKULUN TÜM ÖĞRETMENLERİNE ÖDÜL

Alaplı Kaymakam Yıldıray Malğaç , Kasımlı İlköğretim Okulunda düzenlenen bir törenle okulun tüm öğretmenlerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

23 Nisan kutlamaları için Kasımlı İlköğretim Kurumuna giden Kaymakam Yıldıray Malğaç   kutlamaların sonunda okulun tüm öğretmenlerini ödüllendirdi.

Kasımlı İlköğretim  Kurumu tüm kadrosunu ödüllendirmek üzere kürsüye  arz edilen  İlçe Kaymakamı Yıldıray Malğaç programa katılarak büyük bir sabırla  minik yürekleri dinleyen izleten protokol ve öğrenci velilerine teşekkür  etti. Kasımlı İlköğretim Okulunun yıllardır istikrarlı bir şekilde  başarılarını artırarak devam ettirdiğini, yapılan çalışmaların anlık  çalışmalar olmadığını, birliktelik anlayışı ile idare ,öğretmen, veli  ,öğrencisiyle kollektif çalışmalarla Kasımlı İlköğretim Okulunun Mili  Eğitim Bakanlığının düzenlediği Yılın Kaliteli Kurumu yarışmasında  Türkiye geneli ilk 10 girerek çok büyük bir başarı gösterdiğini  belirterek Okulun Türkiye birinciliğine aday olduğunu belirtti. Bu çalışmada öğretmenlerimizin okul yönetiminin, öğrencilerimizin, velilerimizin ve okul aile birliğinin çok büyük emeği vardır.

Emeği  geçen herkesi tebrik ediyorum , kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Daha sonra okul öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.



ALBUM ADI KASIMLI İÖO ÖDÜL TÖRENİ, Fotograf Mustafa Kanca on 4/23/2013 (34 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


OKULUN TÜM ÖĞRETMENLERİNE ÖDÜL Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz