ALAPLI HABERLERİ

ORMANLI İLKOKULU-ORTAOKULU KALİTEDE TÜRKİYE 2.CİSİ

20 Haziran 2014
913 kez görüntülendi

ORMANLI İLKOKULU-ORTAOKULU KALİTEDE TÜRKİYE 2.CİSİ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2013-2014 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 81 il arasında  Kdz Ereğli Ormanlı ilkokulu ve Ortaokulu Türkiye 2.si olmuştur.

 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2013-2014 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 81 il arasında ilk 10’a girme başarısını elde eden Kdz Ereğli Ormanlı İlkokulu ve Ortaokulu Türkiye ikincisi oldu.

MEB 2013-2014 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın Temel öğretim kaliteli kurumu kategorisinde 81 il arasında ilk 10’a girme başarısını elde eden Kdz Ereğli İlkokulu ve Ortaokulu’ Ankara’da düzenlenen dereceye giren okulların belirlendiği ödül törenine katıldı.

Türkiye genelinde Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 81 il arasında ilk 10’a girme başarısını göstererek finale kalan Kdz Ereğli Ormanlı  İlk ve Ortaokulu 10 okul arasından 2. Seçilerek kalite beratı aldı.

2.lik ödülünü Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’dan alan Ormanlı  İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Üçler SARIKAYA ve Özdeğerlendirme EKİBİ üyeleri ve okul öğretmenleri Okul Aile Birliği Başkanı  Havva KAÇAR  büyük bir mutluluk yaşadı.

Zonguldak il Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Naci KILIÇ’ ında  katıldığı törende Kdz. Ereğli Ormanlı İlk ve Ortaokulu da Türkiye 2.incisi olarak Zonguldak’ın gururu oldular.

Zonguldak il Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, “MEB 2013-4 öğretim yılı Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde 81 il arasında Kdz Ereğli Ormanlı İlkokul ve Ortaokulu  yılın kaliteli okulu  kategorisinde  Türkiye 2.incisi olması bizleri gururlandırdı.  Okulumuz kalite beratını Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’dan aldı. Milli Eğitim Bakanımız emeği geçen herkese teşekkür etti. Bizi onure etti. Mutluluğumuzu kelimelerle ifade etmek mümkün değil, belde  okulumuzun  bu başarıları örnek teşkil etmektedir.   Geçen Yılda aynı okulumuz Yılın Kaliteli Ekip Katagorisnde Türkiye 2.cisi  Eğitimde yenilikçiler ödülünde Türkiye 1.cisi  olmuştu İlimizin eğitimde daima ileriye doğru gelişmesinde  her zaman desteklerini esirgemeyen ilimiz milletvekilleri Prf.Dok. Ercan CANDAN ,Köksal TOPTAN, Özcan ULUPINAR a Valimiz ALİ KABAN a   şube müdürlerimiz Ercan KAHYA ya Engin MUTLU ya EKYS İl formatöri Burcu  KILIÇa  ve      emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kdz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Naci KILIÇ Okulumuz  Temel Öğretim Katagorisinde yılın kaliteli  okulu olarak Türkiye 2.cisi olmuştur. İlçemizi ülke genelinde temsil etmiştir. İlçemiz adına gurur verici mutluyuz. İlçemiz  okulları Eğitimde ülke genelinde güzel başarılara imza atmaktadır. Bu başarılarından dolayı Başta okulumuz yöneticilerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Ayrıca ilçede ülke genelinde başarılara imza atan tüm okul müdürlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum . Eğitimin gelişmesinde  her zaman destek veren ve yanımızda olan Milletvekilimiz Ercan CANDAN na Valimiz Ali KABAN a İl Milli Eğitim Müdürümüz Turgut ÖZBEK e ve Kaymakamımız İbrahim ÇAY a teşekkür ediyorum dedi.

Kdz Ereğli Ormanlı İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Üçler SARIKAYA da “Bir belde okulu olarak  kısıtlı imkanlarla ülke genelindeki okullar arasında finale kalarak ilk ülke genelinde  Türkiye ikincisi olmak ve kalite beratımızı bakanımızın elinden almak tarifi mümkün olmayan bir mutluluk bu başarıda görev yaptığım  4 yıllık süreç içerisinde  okulumuzda görev yapan ayrılan ve hala görevlerine devam eden tüm öğretmenlerimizin okul Aile Birliği başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin  işbirlikçilerin  velilerimizin ,öğrencilerimizin kısaca herkesin bir emeği var. Bize destek olan herkes ve emeği geçenlere  teşekkür ediyorum. Eğitimde çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz.

Ben bu süreçte okulumuzu sürekli cesaretlendiren her daim yanımızda olan Sayın Kaymakamımız İbrahim ÇAY a   yine bu süreçte her daim zamanlarını ayıran desteklerini  esirgemeyen cesaretlendiren İl Milli Eğitim Müdürümüz Turgut ÖZBEK’ e ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz   M.Naci KILIÇ a   ekibime, öğretmenlerime, öğrencilerime, bu vesile ile bu başarıda emek sahibi söz sahibi olan tüm paydaşlarımıza  okulumuzun başarılarını sürekli gündeme getiren  basınımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ormanlııı2ormanlııı1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz