ALAPLI HABERLERİ

OSB VE TERSANELERİ GEZDİLER

2 Haziran 2015
621 kez görüntülendi

OSB VE TERSANELERİ GEZDİLER

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Hüseyin Özbakır ile Faruk Çaturoğlu, Tersaneler ve Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) incelemelerde bulundu.

Genel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Özbakır ile Çaturoğlu, gittikleri yerlerde ilgi ile karşılaşıyor.

Güne Kdz. Ereğli Tersaneler bölgesinde bulunan Ereğli Gemi, Ustaoğlu Geminin yanı sıra Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bulunan İttifak Metal, Ünallar Metal, Özbayraklar Metal ve Bolu Çimento yöneticilerini ziyaretle başlayan Özbakır ve Çaturoğlu burada çalışan işçilerin sevgi seli ile karşılaştı ve çeşitli açıklamalarda bulundu.

HEYET KALABALIKTI

22. ve 23. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Gülüç Eski Belediye Başkanı Aydın Güngör, Bazı AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık partili grubu da Özbakır ve Çaturoğlu’na eşlik etti.

SEVGİ SANDIĞA YANSIYACAK

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde gerek işverenlerin, gerek işçilerin ilgisinden memnun olarak seçim çalışmalarına devam eden milletvekili adayları ve AK Partililer, bu sevginin ve ilginin sandığa yansımasıyla Zonguldak’ın makûs talihini değiştirecek yatırım ve projelerin daha hızlı uygulamaya, yürürlüğe konacağını ifade ettiler.

ÖZBAKIR , “DAHA ÇOK İSTİHDAM ALANLARI OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Tersane işçilerinin desteği ve ilgisi ile karşılanan Özbakır işçilere hitaben yaptığı açıklamada, Zonguldak’ın kalkınmada öncelikli iller arasında 3 derece olduğunu hatırlatarak, burada daha çok istihdam alanları oluşturmak istiyorsak, Zonguldak’ın 4-5 bölge yatırım bölgesi yapmak ile bu mümkün olabilir. Gelin desteğinizi bize verin bölgemize daha çok yatırımcı ve sanayicinin gelmesi için mücadele verelim. Bartın 6. OSB’sini açıyor. Kdz. Ereğli’de bir tane OSB var. Biz bu sayısı Zonguldak’ın 4. derece yatırım bölgesine ya da 5. Derece yatırım bölgesine alarak çözelim. Bizim sizden istediğimiz destek, gelin bize oy verin, işsizliği çözmek için elimizden geleni yapalım. Bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ÇATUROĞLU “KDZ. EREĞLİ’DE TERSANELERİ AK PARTİ KURDU”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Çaturoğlu ise, işçilere hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Bizler bölgemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Gerek tersanelerde yaşanan sorunları gerekse OSB’lerdeki ihtiyaçları bu ihtiyaçları giderecek olan kadrolar bizde var. Bu tersaneleri buralar AK Parti kurdu, AK Parti’den önce burada, Kdz. Ereğli’de tersane mi vardı? Biz bu tersanelerin bu bölgeye kazandırılması için mücadele verdik, tekrar eski

günlerine dönmesi, şahlanmaları için, daha da büyümeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gerek tersaneler, gerekse OSB’ler bizim gözbebeğimiz, istihdamın gerçekleştirileceği alanlar, bu işyerlerine yönelik her türlü çalışmayı ve çözüme dönük gayretlerimizi göstereceğiz. Muhalefetin vaatlerinin sınırı yok, bunların milletimizin kararına tahammülleri yok. AK Parti’yi milletimizin teveccühünün var ettiğini anlayamıyorlar, daha da ötesini açıkça ifade etmek gerekirse hazmedemiyorlar. Ama bizim milletimiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır, 2002’nin öncesini de iyi bilir, son 13 yılı da çok iyi bilir. Bize 7 Haziran’da sandıklarda oy verin. Sizin sözünüzün üstüne söz söyletmeyin, bizi boynu büyük göndermeyin, AK Parti adaylarına sahip çıkın. Son sözü siz söyleyin, son sözü Zonguldak söyleyinÖZBAKIR-VE-ÇATUROĞLU-OSB-VE

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz