ALAPLI HABERLERİ

OTOBÜS TERMİNALİ MONTAJINA BAŞLANDI

24 Temmuz 2013
462 kez görüntülendi

OTOBÜS TERMİNALİ MONTAJINA BAŞLANDI

Alaplı Terminal binasının montajına başlandı

Zemin düzenleme çalışmaları tamamlanan ve çevre düzenleme çalışmalarına başlanan Alaplı Terminali binasının montajına da başlandı.

Mevcut terminal binası yanındaki çevre düzenleme ve montaj çalışmalarını yerinde inceleyen Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, binanın montaj çalışmalarının birkaç gün içinde tamamlanacağını bildirdi.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu,  Alaplı şehirlerarası otobüs terminalinin kapalı alanında 6 peron, 9 gişe, kantin, mescit, tuvalet, restoran ve berber bulunacağını açık alanın kaldırım ve yol düzenlemeleriyle birlikte ticari ve özel araç otoparkı olarak planlandığını belirterek,  “Çelik konstrüksiyondan yapılacak olan terminal binasının altyapı ve zemin düzenleme çalışmalarını tamamladık, çevre düzenleme çalışmalarına başladık.7 bin m²’lik alanda geniş çaplı yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışması yapacağız. Ayrıca, yeni köprü kavşağına kadar aydınlatma çalışması yapılacak ve terminal binasının kontrollü giriş çıkış noktaları olacak. Terminal içinde geniş bir alanda bekleme salonu olacak ve vatandaşlarımız burada beklerken, camekan olan ön cepheden otobüslerinin gelip gelmediğini, hareket edip etmediğini kontrol edebilecekler. “ dedi.

Toplam 250 bin lira kredi kullanılan terminal binasının birkaç gün içinde montajının tamamlanacağını ve kısa bir süre içerisinde de hizmete başlayacağını belirten Belediye Başkanı Çimenoğlu, “ İlçemize yakışır bir terminal olmasını arzu ediyoruz. Çevresinde otopark ve yeşil alanlarıyla birlikte güzel bir terminal olacak. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. “ dedi.

ALBUM ADI ALAPLI OTOBÜS TERMİNALİ MONTAJI, Fotograf Mustafa Kanca on 7/24/2013 (18 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz