ALAPLI HABERLERİ

OYLARINI KULLANDILAR

2 Kasım 2015
1.079 kez görüntülendi

OYLARINI KULLANDILAR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu oyunu öğle saatlerinde eşi Fatma Çaturoğlu ve oğlu Enes Çaturoğlu ile birlikte Alaplı ilçesi Anadolu Lisesi’nde 1002 Nolu sandıkta kullanırken, seçimlerin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.


Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ise oyunu İMKB Endüstri Meslek lisesi binasında 1026 nolu sandıkta kullandı.Tekin seçim sonuçlarının ülkemiz ve Alaplı için hayırlı olması dileği ile oyunu kullandı.

Alaplı ilçesinde ise 32 bin 201 seçmen 123 sandıkta oyunu kullanırken, Alaplı’da oy kullan isimlerden olan Çaturoğlu eşi ve oğlu ile birlikte öğle saatlerinde oy kullanacağı okula gelerek, ülke ve gelecek için yapılan seçimlerin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Türkiye’de yapılan seçimler sonrasında yaşanan belirsizliğin sona ereceğine yürekten inandığını kaydeden Çaturoğlu, “Fazla söz gerek yok. Attığımız oyun demokrasimize, ülkemize, aziz milletimize hayırlara vesile olmasını umuyor ve diliyorum. Bugün eşim ve oğlumla birlikte oyumuzu kullandık, sandığa katılımın da yüksek olacağını görüyoruz. Halkımız duyarlı ve kendilerine bu sebepten ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Oy kullanma işleminin ardından Alaplı’daki okulları gezen Çaturoğlu sandık görevlileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi, kolaylıklar diledi.

Ardından Alaplı Meslek Yüksek Okulu’na geçerek, burada bulunan oy kullanan vatandaşlar sohbet etti. Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdür yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Ömer Dereli’yi de ziyaret eden Çaturoğlu’na bu ziyaretinde Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’de eşlik etti.

farukkkk

nurii

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz