ALAPLI HABERLERİ

ÖZCAN ULUPINAR’A ALAPLI’DA BÜYÜK İLGİ

20 Ekim 2015
724 kez görüntülendi

ÖZCAN ULUPINAR’A ALAPLI’DA BÜYÜK İLGİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı Özcan Ulupınar, Alaplı İlçesinde Sofullu, Yedigelli ve Hacıhasan köylerini ziyaret etti.

Ulupınar, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Son 20 seçim içerisinde Türkiye’nin yaşadığı, yaşayacağı en önemli seçimlerden bir tanesi olduğunu söyledi. Yapılan araştırmalarda 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti’nin 276 milletvekili üzerine çıkacak oy oranına sahip olduğunu anlatan Ulupınar, şöyle konuştu: “Bu seçimde tek başına bir parti iktidara gelemezse Türkiye’de bilin ki kaos başlar. Bu seçimin maliyeti 3 kat trilyondur. Yapılan araştırmalara göre, CHP, MHP ve diğer partini iktidara gelme şansı bulunmamaktadır. En yakın parti Ak Parti’dir. Bugün itibariyle yapılan anketlerde Ak Parti 276 vekilin üzerinde vekil çıkartacak oy oranına sahip bulunmaktadır. Sandıktan çıkmadan da seçim kazanılmaz. Biz maalesef Türkiye genelinde sandıklara sahip çıkamadık. Bu konuda diğer partiler daha başarılı ne yapıp edip sandıklara sahip çıkacağız. Oy vermeye gitmeyen seçmenlerimiz var. Bize kırgın olanlar küskün olanlar var. Bu seçimlerde herkesten destek bekliyoruz.

 

Terör maalesef çok eskiden olduğu gibi çok can yakmaya başladı. Polislerimiz, askerlerimiz vatandaşlarımız şehit ediliyor. Ekonomik sıkıntılar baş göstermeye başladı. Büyük projeler gerek kamuda gerekse özel sektörde ya durduruldu, ya da aksama noktasına geldi. Oyun çok büyük bu oyunu bozacak olan sizlersiniz bizleriz.

Oyun şu; Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına çekmek istiyorlar. Türkiye’yi parçalamak istiyorlar. Irak, Suriye ve Ukrayna bizim gibiydi. Daha yakın zamanda ne oldu karıştı. Allah korusun biz bir karışırsak durulması çok zaman alır. Bu ülkede her milletten insan var. Bizim ülkemizde bölme parçalama oyunları bitmeyecektir. Bunlara da bizim direnmemiz lazım. “ Köy ziyaretlerine, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl genel Meclis üyesi Ayhan Akman, Belediye Meclis üyeleri, Yüksel Koçak, Yaşar Karacan, yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

yedigelli

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz