ALAPLI HABERLERİ

ÖZCAN ULUPINAR’IN BABASI VEFAT ETTİ

23 Mart 2017
1.026 kez görüntülendi

ÖZCAN ULUPINAR’IN BABASI VEFAT ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve İşadamı Cemil Ulupınar’ın babası İşadamı Cemil Ulupınar, kalp krizi geçirdi. Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Cemil Ulupınar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 78 yaşındaki Cemil Ulupınar, evli ve 5 çocuk babasıydı.

Hastanede babasından gelecek iyi haberi bekleyen Milletvekili Özcan Ulupınar, aldığı acı haberle yıkıldı. Haberi duyan Devrekliler, Devlet Hastanesi’ne akın etti.

Cemil Ulupınar’ın cenazesi yarın (24 Mart 2017 Cuma) Cuma namazı sonrası Devrek Merkez Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Alaplı haberleri olarak  Cemil Ulupınar’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile işadamı Celal Ulupınar’ın babası olan Cemil Ulupınar, uzun yıllar Karakoçlu Köyü Muhtarlığı, Devrek Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevinde bulundu.

Daha sonra siyasete atılan Cemil Ulupınar, 1994-1999 yılları arasında Doğru Yol Partisi Zonguldak İl Genel Meclisi Üyeliği, 1997-2001 yılları arasında da Doğru Yol Partisi Devrek İlçe Başkanı olarak görev yaptı.

Hayırsever kişiliğiyle de sevilen Cemil Ulupınar, Devrek’te eşi ve kendi adını verdiği Sabahat-Cemil Ulupınar Sosyal Bilimler Lisesi’ni yaptırarak, Devrek eğitimine katkıda bulundu.

ÇATUROĞLU’NDAN  BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın Babası Cemil Ulupınar için taziye mesajı yayımlayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu görüşlerini şöyle ifade etti: “AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar’ın babası Devrek’in sevilen simalarından iş adamı ve Ulupınar ailesinin büyüğü değerli büyüğü Cemil Ulupınar’ın vefatını derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum Cemil Ulupınar’a Cenabı Allah’tan rahmet, Ulupınar ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabrı cemil niyaz ediyorum.”

ulupınar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz