ALAPLI HABERLERİ

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNDEN GÜZEL BİR PROJE

26 Ekim 2019
596 kez görüntülendi

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNDEN GÜZEL BİR PROJE

Kdz.Ereğli Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Topluluğu öğrencileri, geçtiğimiz aylarda Alaplı’da selde zarar gören bir ilköğretim okulunun komple boyadı ve öğrencilere şenlik havasında güzel bir gün yaşattılar.

Bülent Ecevit üniversitesi Ereğli Eğitim fakültesi özel eğitim sınıfı öğrencileri topluluğu Alaplı Sarıkadı İlkokulunda etkinlik düzenledi.
Özel eğitim sınıfı öğrenci topluluğu Sarıkadı okulunda öğrencilerle çeşitli etkinlikler yaptı. Okulu ve okulun bahçe duvarlarını boyadı

Bülent Ecevit üniversitesi özel eğitim topluluğu başkanı Sude Üstündağ geçtiğimiz aylarda sel baskınına uğrayan Sarıkadı ilkokuluna 75 öğrenci ile geldik. Ereğli ve Alaplı esnafından çeşitli boya ve malzemelerini aldık. Duvarların boyamasını yaptık. Çeşitli şekiller çizdik. Çocuklar için etkinlikler düzenledik..
Özel eğitim sınıfı topluluğu ikinci başkanı Aziz Şen ise Yaptığımız proje tamamen gönüllülük esasına dayalı Biz esnaflarımıza yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Sarıkadı İlkokulu öğretmenlerine ve Alaplı milli eğitim müdürü Cevat Çevik hocamızında teşekkür ederim dedi

BEÜ Özel Eğitim Topluluğu’ndan yaklaşık 75 üniversite öğrencisi, tamamen gönüllülük esasına göre, Alaplı Sarıkadı İlköğretim Okulu’nun tamir, tadilat ve boya işlerini aralarında topladıkları harçlıklarıyla ve esnaflarında destekleriyle kendi imkanlarıyla boyayarak daha modern hala getirdiler okulun yenilenmesini sağladılar.
Sarıkadı İlköğretim Okulunda, istinat duvarı ve okulun iç ve dış boyama işlerini yaptı. Kısa süre içinde okulda tadilat işlerini tamamlayan öğrenciler, minik öğrencilerin bahçede oyun alanları oluşturdu. Öğrencilere hepsine çeşitli hediyelerde veren grup minik kardeşlerine çok güzel bir gün yaşattılar.
Palyaço ve çizgi film karakterlerinin giysileriyle öğrencilere dans gösterileri de sunan öğrenciler, çeşitli yarışmalar da yaparak minik kardeşlerine ödüllendirmeyi de unutmadılar.
PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK
Özel Eğitim Topluluğu grup başkanı Sude Üstündağ konuyla ilgili şunları söyledi; “Öncelikle bu etkinliği yapmamızda bize destek olan hocalarımıza ve bizlerle birlikte buraya gelen 75 öğrencimize çok teşekkür ediyorum. Malzeme temini konusunda bize destek olan Alaplı ve Ereğli esnaflarına da teşekkür ediyoruz. Bu bizim ilk projemizdi. Devamının gelmesini ümit ediyoruz. İnşallah bu şekilde verimli etkinliklerle topluluğumuzu devam ettiririz.

sarıkadı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz