ALAPLI HABERLERİ

ÖZMEN PETROL İÇİN AÇILIŞ TÖRENİ

12 Ekim 2015
1.494 kez görüntülendi

ÖZMEN PETROL  İÇİN AÇILIŞ TÖRENİ

Alaplı ilçesinde bir süre önce hizmet vermeye başlayan Özmen Petrol Otomotiv Taşımacılık firmasına ait Alpet İstasyonunun 14 Ekim 2015 tarihinde resmi açılışının yapılacağı belirtildi.


Alaplı Özmen Petrol Otomotiv Taşımacılık Sahibi Ali Haydar Özmen,oğulları Seyfullah Özmen ve Emrullah Özmen bir süre önce hizmete giren Alpet İstasyonun resmi açılışını 14 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştireceklerini söyledi. Açılışa ilçe halkını beklediklerini belirten Özmen,” Alpet İstasyonumuz bir süre önce hizmet vermeye başladı. Amacımız ilçe halkına en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak, profesyonel kadromuzla hizmet kalitesini her geçen gün arttırıyoruz. 14 Ekim 2015 tarihinde Alpet İstasyonumuzun resmi açılışını yapacağız. Bu vesile ile ilçe halkını açılışımıza bekliyoruz. Alpet İstasyonumuz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Alaplı ilçesinde bir süre önce hizmet vermeye başlayan Özmen Petrol Otomotiv Taşımacılık firmasına ait Alpet İstasyonu 14 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilecek açılışa özel yüzde 10 indirimli kampanya düzenleyecek
Alaplı Özmen Petrol Otomotiv Taşımacılık Sahibi Ali Haydar Özmen,oğulları Seyfullah Özmen ve Emrullah Özmen bir süre önce hizmete giren Alpet İstasyonun resmi açılışını 14 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştireceklerini söyledi. Açılışa özel yüzde 10 indirimli kampanya düzenleyeceklerini belirten Özmen,” Alpet İstasyonumuz bir süre önce hizmet vermeye başladı. Amacımız ilçe halkına en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak, profesyonel kadromuzla hizmet kalitesini her geçen gün arttırıyoruz. 14 Ekim 2015 tarihinde Alpet İstasyonumuzun resmi açılışını yapacağız. Açılışa özel ilçe halkımız için yüzde 10 indirimli bir kampanya düzenleyeceğiz. LPG 2.19, Benzin: 4.35, Mazot: 3.65, Bu vesile ile ilçe halkını açılışımıza bekliyoruz. Alpet İstasyonumuz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

alpett

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz