ALAPLI HABERLERİ

PCS İNTERNATİONAL EREĞLİ’DE AÇILDI

18 Nisan 2013
896 kez görüntülendi

PCS İNTERNATİONAL EREĞLİ’DE AÇILDI

Kdz.Ereğli’de PSC güvenli paketleme ve korucu paketleme, sigortalama, gönderi şubesi açıldı.

 

Paketleme, nakliye ve sigortalama hizmetlerini bir arada sunan PSC İnternational, Türkiye genelindeki bayilik ağını genişletiyor. Son şubesini Kd.Ereğli’de  açan PSC İnternational, gelişmiş paketleme teknik ve teknolojileriyle sektörde öne çıkıyor.

Gönderilerin varış noktalarına güvenli bir biçimde tesliminin yapabilmesi için sigortalama gibi bir ayrıcalığa sahip olduklarını belirten PSC International Ereğli Şubesi  Müdürü Özge Akçay, “Diğer nakliye firmaları gönderileri paketlememekte ve varışlarındaki durumları ile ilgili olarak hiçbir taahhüt altına girmemektedirler. Başarımızın temeli herhangi bir şeyi herhangi bir yere göndermek istediklerinde müşterilerimize elverişli, kişisel ve katma değeri olan hizmeti vermedeki farkımızdır. Özellikle büyük, kırılgan, değerli, şekil olarak paketlenmesi zor olan her türlü endüstriyel ürün ve numunelerin paketlenerek sevkiyatına sadece PSC International güvenli ve emniyetli hizmet çözümü getirmektedir”şeklinde konuştu.

Kendileri için müşterilerin gereksinimlerini karşılamanın her şeyden önce geldiğini dile getiren Özge Akçay, “Her zaman hizmetlerimizin kalitesinde mükemmelliğini hedefleyeceğiz. Tüm müşterilerimize verdiğimiz tüm sözleri tutmaya önem veriyoruz. Sürekli eğitim ve kişisel gelişime verdiğimiz önem nedeniyle başarılı olacağımıza inanıyoruz”dedi.

Fiyatlar uygun

İnsanların, PSC’nin verdiği hizmetlerin çok yüksek meblağlarda olduğunu sandıklarını anlatan Akçay, böyle bir durumun olmadığını ve fiyatlarının uygun olduğunu vurguladı. Akçay, sözlerine şöyle devam etti:

“Paketleme, yollama ve ‘Sınırsız Sigorta Poliçesi’ çerçevesinde oluşturduğumuz anahtar teslim hizmet paketi kapsamında, Platin Koruma Sistemi ile güvenli olarak, en uygun fiyatla ve en etkin şekilde gönderme seçeneğini müşterilerimize sunuyoruz. Paketleyip göndermek istediğiniz ürünler, büyük bir endüstriyel malzeme veya otomotiv yedek parçası, paketlenmesi zor değişik şekilli bir numune, bir elektronik cihaz, bilgisayar veya kırılgan bir vazo ya da pahalı bir tablo olabilir. Tüm bunların gideceği yere, uygun bir şekilde paketlenmiş olarak, güvenle ve hasarsız ulaşması için güven veriyoruz.”

Yeni nesil güvenli paketleme ve taşımacılık sistemiyle, sektörüne benzersiz bir giriş yapan ve eşsiz bir iş modeliyle kargo taşımacılığında devrim yaratan PSC International ayrıcalıklarıyla tanışmaya hazır mısınız? PSC International’ın her geçen gün büyüyen hizmet zincirinin en yeni halkası PSC International Ereğli Bölgesinde açıldı.

PSC International lojistik sektöründe ilkleri yaşatıyor!

PSC International diğer hiçbir lojistik firmasının sunmadığı ürüne özel çözümlerle; büyük, paketlenmesi zor, kırılabilir ve değerli eşyanıza en uygun paketleme seçeneğini sunuyor. Sizin ya da müşterilerinizin gönderilerini; soğutma, iç köpük, hava yastığı ve diğer yenilikçi ve teknolojik kenar paketleme sistemlerinin kullanıldığı, darbeye ve basınca karşı son derece dayanıklı özel üretim kasa ve kutularıyla gönderiyor.   Gönderiler tam koruma, müşteri memnuniyeti garanti altında: Platin Koruma Planı! PSC International’ın size ve müşterilerinize sunduğu Platin Koruma Plan, değer limiti olmaksızın, neredeyse tüm gönderinin yolda karşılaşabileceği kayıp ve hasarları garanti altına alıyor. PSC International diğer hiçbir lojistik firmasının sunmadığı ürüne özel çözümlerle; büyük, paketlenmesi zor, kırılabilir ve değerli eşyanıza en uygun paketleme seçeneğini sunuyor. Sektörde bir benzeri daha olmayan tescilli “Platinum Koruma” güvencesi ve GPS izleme sistemiyle, eşyanızı takip etmenizi ve herhangi bir tatsız durumda masraflarınızın tamamen karşılanacağından emin olmanızı sağlıyor.

Siz de PSC International’a gelin; yeni nesil teknoloji destekli “Üç Adımlı Hepsi Bir Arada” çözümü ve “Platin Koruma Planı” ile gönderilerinizi adreslerine güvenli bir şekilde ulaştırmanın kolaylık, hız ve keyfini yaşayın.

Ereğli (Alaplı, Devrek)

Adres: Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi  No: 44C Ereğli, Zonguldak

Telefon: 0372 333 00 73

Faks: 0372 322 90 45

E-Posta: eregli@pscturkey.com.tr

ALBUM ADI EREĞLİ’DE İLK İŞYERİ, Fotograf Mustafa Kanca on 4/18/2013 (19 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz