ALAPLI HABERLERİ

PINAR SOFRASI YENİDEN AÇILDI

12 Nisan 2016
2.257 kez görüntülendi

PINAR SOFRASI YENİDEN AÇILDI

Alaplı Huzur Kent girişi Alpet Petrol içinde yer alan Pınar Sofrası Restoranının işletmecisi Onur Akman, “Sofraya buyurun, Pınar sofrası açıldı, hem ucuzluk hem hizmet kalitesi var” dedi.

SOFRAYA BUYRUN… PINAR SOFRASI AÇILDI    

Pınar Sofrası, kahvaltı, çorba, ızgara ve yeni yüzüyle Alaplılılara ve bölge insanına hizmet vermeye başladı. Pınar Sofrası Sahibi Onur Akman’ın mekanı 2 hafta önce devir almasıyla birlikte lezzet ve kalitesiyle ön plana çıkan işyerine ilgi beklenenin üzerinde oldu. Yeni Mekanda gazetecileri ağırlayarak, çeşitli açıklamalar yapan Alaplı Et Mangal ve Pınar Sofrası Sahibi Akman, Kahvaltıda ızgara çeşitlerine kadar müşteriye en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirterek, Alaplı’da misafiri ile yemek isteyen vatandaşların artık yer aramasına gerek kalmadığını ev sıcaklığında bir ortamda uygun fiyat ile müşteriye en iyi hizmeti sunduklarını kaydetti.

FİYATLAR SUDAN UCUZ

Alaplı Huzur Kent girişi Alpet Petrol içinde yer alan tesisi 2 hafta önce devir aldıklarını ve canlandırdıklarını anlatan Akman şunları söyledi: Sabah kahvaltısını hem serpme, hem tabak olarak 15 TL ye müşterilimize sunuyoruz. Her tülü çorba çeşidimiz var. Izgara olarak kuzu tandırdan, güvece, biftekten, tavuğa kadar her şey mevcut. 5 personelimiz ile birlikte paket servisi de yapıyoruz. Kiloyla porsiyon veriyoruz. Misafiri gelen ben nereye götüreceğim diye düşünen tüm müşterine ev sıcaklığı garantisi veriyoruz. Nezih bir ortam da gelsinler misafirlerini en iyi şekilde ağırlasınlar. Fiyat politikamız da memnun kalırlar, hizmetimizden de” dedi.

 Pınar Sofrasında fiyatlar kilo ile satılan ürünlerde mangalda pişmiş fiyatı şu şekilde:

KAHVALTI SERPME TABAK KİŞİ BAŞI 15 TL, 

1 KİLO KÖFTE 38 TL,

1 KİLO SUCUK 38 TL, 1 KİLO DANA – KUZU ET 50 TL.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz