ALAPLI HABERLERİ

POLİSLER 2 SAATTE 100 KAPI ÇALDI

25 Haziran 2012
587 kez görüntülendi

POLİSLER 2 SAATTE 100 KAPI ÇALDI

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis Memurları, 2 saatte 100 kapıyı çalarak vatandaşları hırsızlara karşı uyardı.

Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amir Vekili Komiser Yardımcısı Oktay İmat, yaptığı açıklamada, Her gün 100 kapıyı çalarak vatandaşlarımızı hırsızlara karşı uyarıcı bilgiler veriyoruz dedi.

Alaplı, Ereğli ve Akçakoca İlçelerinde hırsızlık olaylarında artış yaşandığını ifade eden İmat, “ İlçemizde her gün 100 kapıyı çalarak vatandaşlarımıza hırsızlık olaylarına karşı önce uyarılarda bulunuyoruz. Ardından broşürler vererek bilgilendiriyoruz. Bu gün Tepeköy mahallesinde broşür dağıttığımız birçok apartmanının kapısının acık, dairlerin giriş kapısında elektrik, teflon ya da doğalgaz faturaları gördük. Kapı girişine konulan faturalar hırsızlar için evde kimsenin olmadığının bir işareti oluyor. Bu tür fatura ya da mektupları posta kutularına konması yönünde uyarıyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz apartman kapılarını acık unutmamalarını ve diyofonlu zil kullanmaları apartmanların giriş ya da çevresinde şüphelendikleri kişi ya da kişiler olduğu zaman 155 polis imdat telefonlarını aramalarını istiyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz