ALAPLI HABERLERİ

POLİSLERDEN KAYMAKAMA ZİYARET

8 Nisan 2013
527 kez görüntülendi

POLİSLERDEN KAYMAKAMA ZİYARET

Polis haftası dolayısıyla Polis teşkilatı Kaymakam Malğaç’ı ziyaret etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürü İsmail Baş ve görevli polis memurları, Polis teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ı ziyaret etti.

Alaplı’ da Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kaymakam Yıldıray Malğaç ziyaret edildi. Sabah saat 10.30’ da gerçekleşen ziyarette Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ve Polis memurları Kaymakam Yıldıray Malğaç’a çiçek verdi. Ziyarette konuşan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Polis teşkilatının görev yaptığı alanlarda halkın güvenliğini ve huzurunu sağlamakla ilgili büyük çaba gösterdiklerini söyledi. Malğaç konuşmasında “Türk Polis teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü kutlanıyor. Kurulduğu günden bugüne kadar Polis teşkilatı görev yaptığı alanlarda halkın huzuru ve güveni umudu olmak adına büyük çabalar sarf etmiştir. Bu görevini de layıkıyla yerine getirmiştir. İlçemizde de Emniyet Müdürlüğü vasıtasıyla suç ve suçlularla mücadele adına özverili çalışmalar yürütülmektedir. Ben bu vesile ile Polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ise konuşmasında Kaymakam Malğaç’ a teşekkür ederken, 3 gün boyunca yapacakları etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Baş konuşmasında “Sayın Kaymakamım, öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Biz haftayı üç günlük etkinlikle kutlayacağız. Kutlama etkinlikleri açılışında ilk olarak sizleri ziyaret ettik. Bu akşam voleybol turnuvamızın finali olacak. Yarın uçurtma şenliğimiz olacak. Çarşamba günü de resmi programına ardından ilçe emniyet Müdürlüğünde tebriklerin kabulü ve aynı akşam Çok programlı lise öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘155 Polis Merkezi Yolu’ isimli komedi tiyatro oyunu sergilenecek” dedi.

ALBUM ADI POLİSLERDEN KAYMAKAMA ZİYARET, Fotograf Mustafa Kanca on 4/08/2013 (31 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz