ALAPLI HABERLERİ

PTTCELDEN ÇOK UYGUN KAMPANYA

9 Mart 2016
1.111 kez görüntülendi

PTTCELDEN ÇOK UYGUN KAMPANYA

Alaplı PTT müdürlüğü  PTT nin 175.yıldönümü dolayısı ile çok uygun tarife ile vatandaşa hizmet sunuyor.

Pttcell Gurur Tarifesi 19 TL´ye her yöne 1250 dakika, her yöne 1250 SMS, aşımsız 2 GB internet ve Pttcell´lilerle 3500 dakika veriyor.

Alaplı PTT müdür vekili Mehtap Ateş kampanya hakkında bilgi verdi.

Ateş , Kampanyadan sınırlı sayıda vatandaşımız yararlanacak. Kampanyayı anlatmak için PTT önüne stant kurduklarını vatandaşları bilgilendirdiklerini söyledi

175´inci yılını kutlayan PTT, vatandaşları da unutmadı. Avea ile anlaşarak Pttcell tarifesi çıkaran PTT, yaptığı kampanyalarla cep telefonu kullanıcılarının dikkatini çekiyor.

Hiçbir operatörde görünmeyen tarifeler Pttcell aracılığı ile vatandaşların hizmetine sunuluyor. Pttcell´in yeni Pttcell Gurur Tarifesi 19 TL´ye her yöne 1250 dakika, her yöne 1250 SMS, aşımsız 2 GB internet ve Pttcell´lilerle 3500 dakika veriyor.

Ayrıca faturalı kullanıcıya 12 ay taahhüdü halinde her ay 1 GB internet hediye ediliyor. PTT´den alınan bilgilere göre kampanyaya 31 Mart tarihine kadar başvurulabilecek. Ayrıca nisan ayından itibaren 4.5G´ye geçiş yapılacağı belirtilerek telefonun çekmeme durumunun olmayacağı belirtildi.

pttt

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz